Mám problém s přístrojovkou display od bc se mi rozsvítí až když nastartuju a jen co vypnu zapalování tak mi zhasne v e32 zůstal zapnutý a když si nastavím angličtinu tak se mi to vrátí zpět do němčiny a nedrží to pamět na ujeté kilometry (denní počítadlo) a když otevřu dveře a nechám puštěné světla tak display jen problikne a správně by měl ohlásit že mám puštěné světla kabely ve svorkovnicích mám domáčklé a nikde není nic přerušený tak nevím co s tím. poradte.
martinmasat píše:Mám problém s přístrojovkou display od bc se mi rozsvítí až když nastartuju a jen co vypnu zapalování tak mi zhasne v e32 zůstal zapnutý a když si nastavím angličtinu tak se mi to vrátí zpět do němčiny a nedrží to pamět na ujeté kilometry (denní počítadlo) a když otevřu dveře a nechám puštěné světla tak display jen problikne a správně by měl ohlásit že mám puštěné světla kabely ve svorkovnicích mám domáčklé a nikde není nic přerušený tak nevím co s tím. poradte.
Je tam na tech kontaktech guma nebo ten "papir"? Myslim prechod kontaktu z desky na display. Zkus to vycistit. Ja mel na e34 na modelu bez BC na tom digi pocitadle urvanej ten papirek s kontaktama, tak sem to utrhl cely, poradne ocistil, popajel cinem a opatrne sem to tam vratil a facha no-problemo
Tak to by byl problém s dispalyem ale co to že to nedrří paměti? myslím že kontakt mezi plošnákem a lcd je dobrý spíš bych řek že je něco s elektronikou co třeba spínačka když to začne fungovat až když nastartuju?
martinmasat píše:Tak to by byl problém s dispalyem ale co to že to nedrří paměti? myslím že kontakt mezi plošnákem a lcd je dobrý spíš bych řek že je něco s elektronikou co třeba spínačka když to začne fungovat až když nastartuju?
Hm, tak to nevim. Jo mas pravdu. Kontakt to nejspis nebude... Ale nevim co by to mohlo byt jineho... Jedine asi nejlepsi napad by mozna byl zkusit pristrojovku z jine e34 s komplem...
Kamos myslim doma ma. Uz sem mu z toho vykuchal zarovicky a mel sem praskle sklo, tak to tam uz taky nema... Ale display a elektrika s budikama v tom je a jemu fungovala. Menil ji kvuli tomu ze gratis sehnal s rychlomerem do 260ti a on mel do 240... tak vymenil celou pristrojovku Mam se ti optat?
Tak esi ji pry budes chtit, tak pry se s tebou nejak domluval ten TOMMANO V12. To je kamos odnaproti tak beztak pro to asi zajedeme spolu, tak bych ti to mohl vzit.
Zave_M50 píše:Tak esi ji pry budes chtit, tak pry se s tebou nejak domluval ten TOMMANO V12. To je kamos odnaproti tak beztak pro to asi zajedeme spolu, tak bych ti to mohl vzit.
Na butovicích nejsem a nebudu tam bydlí jen kámoši auto mám ted ve štěrboholích v garáži a problémy se řeší stále a na všem to je život někdo by to třeba neřešil ale mě to vadí serou mě takový nedostatky.
Přístrojovka opravena byly v řiti 4 kodníky 220micro ale když nechám zapnuté světla tak mi to pořád neoznámí a sedma to udělala jinak paměti to už drží a je vše jak má až na ty světla.
martinmasat píše:Přístrojovka opravena byly v řiti 4 kodníky 220micro ale když nechám zapnuté světla tak mi to pořád neoznámí a sedma to udělala jinak paměti to už drží a je vše jak má až na ty světla.
U kamose v 525i to taky nedelalo a mel tam ty same budiky ajko ty i s BC