Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Přístojovka

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
martinmasat

#1 Příspěvek od martinmasat »

Mám problém s přístrojovkou display od bc se mi rozsvítí až když nastartuju a jen co vypnu zapalování tak mi zhasne v e32 zůstal zapnutý a když si nastavím angličtinu tak se mi to vrátí zpět do němčiny a nedrží to pamět na ujeté kilometry (denní počítadlo) a když otevřu dveře a nechám puštěné světla tak display jen problikne a správně by měl ohlásit že mám puštěné světla kabely ve svorkovnicích mám domáčklé a nikde není nic přerušený tak nevím co s tím. poradte.
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

martinmasat píše:Mám problém s přístrojovkou display od bc se mi rozsvítí až když nastartuju a jen co vypnu zapalování tak mi zhasne v e32 zůstal zapnutý a když si nastavím angličtinu tak se mi to vrátí zpět do němčiny a nedrží to pamět na ujeté kilometry (denní počítadlo) a když otevřu dveře a nechám puštěné světla tak display jen problikne a správně by měl ohlásit že mám puštěné světla kabely ve svorkovnicích mám domáčklé a nikde není nic přerušený tak nevím co s tím. poradte.
Je tam na tech kontaktech guma nebo ten "papir"? Myslim prechod kontaktu z desky na display. Zkus to vycistit. Ja mel na e34 na modelu bez BC na tom digi pocitadle urvanej ten papirek s kontaktama, tak sem to utrhl cely, poradne ocistil, popajel cinem a opatrne sem to tam vratil a facha no-problemo 8) :wink:
martinmasat

#3 Příspěvek od martinmasat »

Tak to by byl problém s dispalyem ale co to že to nedrří paměti? myslím že kontakt mezi plošnákem a lcd je dobrý spíš bych řek že je něco s elektronikou co třeba spínačka když to začne fungovat až když nastartuju?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

martinmasat píše:Tak to by byl problém s dispalyem ale co to že to nedrří paměti? myslím že kontakt mezi plošnákem a lcd je dobrý spíš bych řek že je něco s elektronikou co třeba spínačka když to začne fungovat až když nastartuju?
Hm, tak to nevim. Jo mas pravdu. Kontakt to nejspis nebude... Ale nevim co by to mohlo byt jineho... :( Jedine asi nejlepsi napad by mozna byl zkusit pristrojovku z jine e34 s komplem...
martinmasat

#5 Příspěvek od martinmasat »

Nemá ji někdo na vyzkoušení? Popřípadě na prodej nebo nějakou na nd že bych z nich zkomletoval jedu plně fčí.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Zave »

Kamos myslim doma ma. Uz sem mu z toho vykuchal zarovicky a mel sem praskle sklo, tak to tam uz taky nema... :lol: Ale display a elektrika s budikama v tom je a jemu fungovala. Menil ji kvuli tomu ze gratis sehnal s rychlomerem do 260ti a on mel do 240... tak vymenil celou pristrojovku Mam se ti optat? :wink:
martinmasat

#7 Příspěvek od martinmasat »

to by si byl hodnej popřípadě co za to a jak s předáním dík.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

martinmasat píše:to by si byl hodnej popřípadě co za to a jak s předáním dík.
Jo optam se... Predani asi na dobirku. Ne? Nebo si pro to prijed do Brna... :lol: ja se ti optam...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zave »

Tak esi ji pry budes chtit, tak pry se s tebou nejak domluval ten TOMMANO V12. To je kamos odnaproti tak beztak pro to asi zajedeme spolu, tak bych ti to mohl vzit.
martinmasat

#10 Příspěvek od martinmasat »

Zave_M50 píše:Tak esi ji pry budes chtit, tak pry se s tebou nejak domluval ten TOMMANO V12. To je kamos odnaproti tak beztak pro to asi zajedeme spolu, tak bych ti to mohl vzit.
Ok dík.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od darmon »

to vypada na 99 procent na blby kondiky
martinmasat

#12 Příspěvek od martinmasat »

darmon píše:to vypada na 99 procent na blby kondiky
Tak myslíš že to mám rozebrat a přeletovat kondíky? Máte nějaký typ na konkrétní kond nebo mam vyměnit všechny?
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od darmon »

muzou za to myslim tri nepamatuju si, kazdopadne na netu je triprdele navodu
martinmasat

#14 Příspěvek od martinmasat »

Jak tu přístojovku rozeberu sou tam 4 šrouby a co potom nějaké zarážky a tak?
SAM

#15 Příspěvek od SAM »

martinmasat píše:Jak tu přístojovku rozeberu sou tam 4 šrouby a co potom nějaké zarážky a tak?
-TAK KOUKAM RESIS ZASE NEJAKY PROBLEMY TAK JESTLI SI ZITRA NA BUTOVICICH TAK SI MUZEM DAT SRAZ NA ARALCE A ROZEBRAT TU PRISTROJOVKU
martinmasat

#16 Příspěvek od martinmasat »

Na butovicích nejsem a nebudu tam bydlí jen kámoši auto mám ted ve štěrboholích v garáži a problémy se řeší stále a na všem to je život někdo by to třeba neřešil ale mě to vadí serou mě takový nedostatky.
martinmasat

#17 Příspěvek od martinmasat »

Přístrojovka opravena byly v řiti 4 kodníky 220micro ale když nechám zapnuté světla tak mi to pořád neoznámí a sedma to udělala jinak paměti to už drží a je vše jak má až na ty světla.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Zave »

martinmasat píše:Přístrojovka opravena byly v řiti 4 kodníky 220micro ale když nechám zapnuté světla tak mi to pořád neoznámí a sedma to udělala jinak paměti to už drží a je vše jak má až na ty světla.
U kamose v 525i to taky nedelalo a mel tam ty same budiky ajko ty i s BC
martinmasat

#19 Příspěvek od martinmasat »

Hmm tak e34 asi není tak inteligentí jako předešlá e32 to neva obejdu se i bez toho.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Zave »

martinmasat píše:Hmm tak e34 asi není tak inteligentí jako předešlá e32 to neva obejdu se i bez toho.
Tak si to udelej... Nejak ale aby to bylo stejny jako v e32 a ne jako ve filcce, kde to piska jako pi*a... :twisted:
Odpovědět