Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Přístrojovka

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fikux

#1 Příspěvek od Fikux »

Chlapci nevíte prosím někdo proč se mi rozsvicejí kontrolky dobíjení, ruční brzdy a obložení brzd když se mi přehoupnou otáčky přes 4 500? Předpokládám, že jenom nějaká kostra, ale nevim kde jsou budíky ukostřeny! Motor m50 a přístrojovka bez dig. počítadla

Díky za rady
Dan td

#2 Příspěvek od Dan td »

Fikux píše:Chlapci nevíte prosím někdo proč se mi rozsvicejí kontrolky dobíjení, ruční brzdy a obložení brzd když se mi přehoupnou otáčky přes 4 500? Předpokládám, že jenom nějaká kostra, ale nevim kde jsou budíky ukostřeny! Motor m50 a přístrojovka bez dig. počítadla

Díky za rady

Přesně to mi dělalo jednou taky a nakonec to byly nějaký diody na alternátoru. Jejich cena je 20,- - 2.000.- za kus a nikdo mi nebyl před rozebráním říct, jaký tam jsou. Tak jsem dal jinej altík a byl klid.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Fikux

#3 Příspěvek od Fikux »

A mělo to na něco vliv nebo se to pouze rozsvicelo? Asi bych to taky řešil timto způsobem ... altík vyjde na pár korun
Dan td

#4 Příspěvek od Dan td »

Fikux píše:A mělo to na něco vliv nebo se to pouze rozsvicelo? Asi bych to taky řešil timto způsobem ... altík vyjde na pár korun

Kromě toho, že mě to sralo, jsem žádný vliv nezaznamenal :)

Ale údajně je pak jinej nabíjecí proud a může to třeba přebíjet :?

Já jel na vrakáč, tam zkusil jinej altík, když to bylo dobrý, tak jsem zaplatil a odjel :wink:
Fikux

#5 Příspěvek od Fikux »

Super ... díky moc ... už sem domluven na středu na výměnu, takže dám pak vědět jak sem dopadl :)

děkuju moc !!! Ušetřil si mi hodiny hledání závady ... typoval sem to na nějakou kostru
Dan td

#6 Příspěvek od Dan td »

Fikux píše:Super ... díky moc ... už sem domluven na středu na výměnu, takže dám pak vědět jak sem dopadl :)

děkuju moc !!! Ušetřil si mi hodiny hledání závady ... typoval sem to na nějakou kostru

Ale nic nezaručuju, abys mi pak nenadával :P
Fikux

#7 Příspěvek od Fikux »

Ne pohoda ... bude to dělat známej a má ten altík doma, takže to vyzkouší a kdyby to nebylo ono, tak bude hledat dál kde je chyba :) Ještě jednou díky
Odpovědět