Chlapci nevíte prosím někdo proč se mi rozsvicejí kontrolky dobíjení, ruční brzdy a obložení brzd když se mi přehoupnou otáčky přes 4 500? Předpokládám, že jenom nějaká kostra, ale nevim kde jsou budíky ukostřeny! Motor m50 a přístrojovka bez dig. počítadla
Díky za rady
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Přístrojovka
Fikux píše:Chlapci nevíte prosím někdo proč se mi rozsvicejí kontrolky dobíjení, ruční brzdy a obložení brzd když se mi přehoupnou otáčky přes 4 500? Předpokládám, že jenom nějaká kostra, ale nevim kde jsou budíky ukostřeny! Motor m50 a přístrojovka bez dig. počítadla
Díky za rady
Přesně to mi dělalo jednou taky a nakonec to byly nějaký diody na alternátoru. Jejich cena je 20,- - 2.000.- za kus a nikdo mi nebyl před rozebráním říct, jaký tam jsou. Tak jsem dal jinej altík a byl klid.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Fikux píše:A mělo to na něco vliv nebo se to pouze rozsvicelo? Asi bych to taky řešil timto způsobem ... altík vyjde na pár korun
Kromě toho, že mě to sralo, jsem žádný vliv nezaznamenal

Ale údajně je pak jinej nabíjecí proud a může to třeba přebíjet

Já jel na vrakáč, tam zkusil jinej altík, když to bylo dobrý, tak jsem zaplatil a odjel

Fikux píše:Super ... díky moc ... už sem domluven na středu na výměnu, takže dám pak vědět jak sem dopadl![]()
děkuju moc !!! Ušetřil si mi hodiny hledání závady ... typoval sem to na nějakou kostru
Ale nic nezaručuju, abys mi pak nenadával