Chlapci nevíte prosím někdo proč se mi rozsvicejí kontrolky dobíjení, ruční brzdy a obložení brzd když se mi přehoupnou otáčky přes 4 500? Předpokládám, že jenom nějaká kostra, ale nevim kde jsou budíky ukostřeny! Motor m50 a přístrojovka bez dig. počítadla
Díky za rady
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přístrojovka
Přesně to mi dělalo jednou taky a nakonec to byly nějaký diody na alternátoru. Jejich cena je 20,- - 2.000.- za kus a nikdo mi nebyl před rozebráním říct, jaký tam jsou. Tak jsem dal jinej altík a byl klid.Fikux píše:Chlapci nevíte prosím někdo proč se mi rozsvicejí kontrolky dobíjení, ruční brzdy a obložení brzd když se mi přehoupnou otáčky přes 4 500? Předpokládám, že jenom nějaká kostra, ale nevim kde jsou budíky ukostřeny! Motor m50 a přístrojovka bez dig. počítadla
Díky za rady

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Kromě toho, že mě to sralo, jsem žádný vliv nezaznamenalFikux píše:A mělo to na něco vliv nebo se to pouze rozsvicelo? Asi bych to taky řešil timto způsobem ... altík vyjde na pár korun

Ale údajně je pak jinej nabíjecí proud a může to třeba přebíjet

Já jel na vrakáč, tam zkusil jinej altík, když to bylo dobrý, tak jsem zaplatil a odjel

Ale nic nezaručuju, abys mi pak nenadávalFikux píše:Super ... díky moc ... už sem domluven na středu na výměnu, takže dám pak vědět jak sem dopadl![]()
děkuju moc !!! Ušetřil si mi hodiny hledání závady ... typoval sem to na nějakou kostru