Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

prosim o radu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Ahoj kluci jsem novým řidičem BMW 525tds rv.1993 je to moc pěkný a pohodlný auto v supr stavu servisovaný je u BYCHLA ale přesto mi něco vrtá hlavou.Při řazení nebo jízdě v koloně (když sešlápnu plyn a pak pustim) tak se mi z pod auta ozývají klepavý zvuky.Myslel jsem jestli to neni kardan, já doufám že ne protože olej z toho ani nekápne tak snad je to ok nebo možná vůle v kloubu řazení.Tak bych chtěl poprosit o jakoukoliv radu nebo jestli s tím už někdo měl nějakou zkušenost.DĚKUJU MOC!
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

radek 525tds píše:Ahoj kluci jsem novým řidičem BMW 525tds rv.1993 je to moc pěkný a pohodlný auto v supr stavu servisovaný je u BYCHLA ale přesto mi něco vrtá hlavou.Při řazení nebo jízdě v koloně (když sešlápnu plyn a pak pustim) tak se mi z pod auta ozývají klepavý zvuky.Myslel jsem jestli to neni kardan, já doufám že ne protože olej z toho ani nekápne tak snad je to ok nebo možná vůle v kloubu řazení.Tak bych chtěl poprosit o jakoukoliv radu nebo jestli s tím už někdo měl nějakou zkušenost.DĚKUJU MOC!

s tím olejem to je pičovina.
navíc když bylo auto servisované tak to asi tím nebude... :lol:
je to kardan. buď hardy spojka ale spíš to vidím na uložení kardanu.
koukni zespodu vyzkoušej s tím kardanem ´´naše vaše´´ a uvidíš.
tds

#3 Příspěvek od tds »

Anonymous píše:
radek 525tds píše:Ahoj kluci jsem novým řidičem BMW 525tds rv.1993 je to moc pěkný a pohodlný auto v supr stavu servisovaný je u BYCHLA ale přesto mi něco vrtá hlavou.Při řazení nebo jízdě v koloně (když sešlápnu plyn a pak pustim) tak se mi z pod auta ozývají klepavý zvuky.Myslel jsem jestli to neni kardan, já doufám že ne protože olej z toho ani nekápne tak snad je to ok nebo možná vůle v kloubu řazení.Tak bych chtěl poprosit o jakoukoliv radu nebo jestli s tím už někdo měl nějakou zkušenost.DĚKUJU MOC!

to já..
gejza

#4 Příspěvek od gejza »

prohlídni si silenbloky na převodovce ,když je jeden utrženej tak to
taky tluče!
tds

#5 Příspěvek od tds »

alp píše:
tds píše:
Anonymous píše:[quote="radek 525tds"]Ahoj kluci jsem novým řidičem BMW 525tds rv.1993 je to moc pěkný a pohodlný auto v supr stavu servisovaný je u BYCHLA ale přesto mi něco vrtá hlavou.Při řazení nebo jízdě v koloně (když sešlápnu plyn a pak pustim) tak se mi z pod auta ozývají klepavý zvuky.Myslel jsem jestli to neni kardan, já doufám že ne protože olej z toho ani nekápne tak snad je to ok nebo možná vůle v kloubu řazení.Tak bych chtěl poprosit o jakoukoliv radu nebo jestli s tím už někdo měl nějakou zkušenost.DĚKUJU MOC!

to já..

no me v tom cinkalo a delalo to bordel a pomohlo mi to ... olejem nikdy nic clovek nezkazi ... :)[/quote]

je to možný, jesli ti tam někdo nalil přepálenej olej z fri?áku, ale v zásadě pokud máš olej co tam patří tak tam může být i 10let. a nic se nestane.
Odpovědět