Zdravíčko,
neví někdo kde bych sehnal tabulku závad u řídící jednotky na BMW 525TDS motor M51??? Při aktivaci autodiagnostiky mi kontrolka 19x blikne. Domnívám se, že tím diagnostikuje závadu a díky tomu se mi nerozsviti zelená kontrolka možného startu. Poradí mi někdo?,předem DÍÍÍK!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
"Blik kódy" u řídící jednotky
Bobr píše:Zdravíčko,
neví někdo kde bych sehnal tabulku závad u řídící jednotky na BMW 525TDS motor M51??? Při aktivaci autodiagnostiky mi kontrolka 19x blikne. Domnívám se, že tím diagnostikuje závadu a díky tomu se mi nerozsviti zelená kontrolka možného startu. Poradí mi někdo?,předem DÍÍÍK!
TDS vždy blikne 19x (nebo 21x?). Tam se nedá vyvolat autodiagnostika. Pouze u benzínu

no vzhledem k tomu ze tu mam tabulku chybovejch kodu pro nekolik verzi DDE tak to nejak pujde, spis to bude treba propojit s palubkou, protoze to bude klasicky jako v kazdym euro modelu nezapojeny.Maverick píše:Bobr píše:Zdravíčko,
TDS vždy blikne 19x (nebo 21x?). Tam se nedá vyvolat autodiagnostika. Pouze u benzínu