Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

"Blik kódy" u řídící jednotky

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Zdravíčko,
neví někdo kde bych sehnal tabulku závad u řídící jednotky na BMW 525TDS motor M51??? Při aktivaci autodiagnostiky mi kontrolka 19x blikne. Domnívám se, že tím diagnostikuje závadu a díky tomu se mi nerozsviti zelená kontrolka možného startu. Poradí mi někdo?,předem DÍÍÍK!
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

pre mňa je záhadou, ako sa na tds vôbec spúš?a nejaká autodiagnostika-to by si mohol napísa?.....Naopak mám informácie o tom, že napriek tomu že zelená kontrolka na tds je, tak NIE je funkčná. Zelená kontrolka okrem iného znamenala pri 524TD aj to, že sú v poriadku všetky žhaviče.Mám 525tds r.v.92
Maverick

#3 Příspěvek od Maverick »

Bobr píše:Zdravíčko,
neví někdo kde bych sehnal tabulku závad u řídící jednotky na BMW 525TDS motor M51??? Při aktivaci autodiagnostiky mi kontrolka 19x blikne. Domnívám se, že tím diagnostikuje závadu a díky tomu se mi nerozsviti zelená kontrolka možného startu. Poradí mi někdo?,předem DÍÍÍK!

TDS vždy blikne 19x (nebo 21x?). Tam se nedá vyvolat autodiagnostika. Pouze u benzínu :(
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

čau, u 525tds žádná zelená kontrolka nikdy nesvítila i když v přístrojové desce obsažena je.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

Maverick píše:
Bobr píše:Zdravíčko,

TDS vždy blikne 19x (nebo 21x?). Tam se nedá vyvolat autodiagnostika. Pouze u benzínu :(
no vzhledem k tomu ze tu mam tabulku chybovejch kodu pro nekolik verzi DDE tak to nejak pujde, spis to bude treba propojit s palubkou, protoze to bude klasicky jako v kazdym euro modelu nezapojeny.
Odpovědět