Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Po údržbě

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od RedBaron »

Tak jsem včera dostal auto po údržbě. Výměna LP ložiska, tlumiče KONI na předek, gumy ContiSportContact, vyměněná vodní pumpa a dalších pár hloupostí na autě. Sedí to jako přibitý, asi si E34ku ještě nějakej ten pátek nechám...
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

Co tě to prosím tě stalo?A ty jsi snad uvažoval o koupi něčeho jinýho? :?:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RedBaron »

hadice píše:Co tě to prosím tě stalo?A ty jsi snad uvažoval o koupi něčeho jinýho? :?:

Necelejch 25, jo uvažoval
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

RedBaron píše:Tak jsem včera dostal auto po údržbě. Výměna LP ložiska, tlumiče KONI na předek, gumy ContiSportContact, vyměněná vodní pumpa a dalších pár hloupostí na autě. Sedí to jako přibitý, asi si E34ku ještě nějakej ten pátek nechám...

Musím přiznat,že ta tvoje vypadá libově!
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RedBaron »

M3maniac píše:Musím přiznat,že ta tvoje vypadá libově!

Štve mě na ní snad už jen omlácená kapota a to, že není v kůži. Jinak spokojenost.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

RedBaron píše:
M3maniac píše:Musím přiznat,že ta tvoje vypadá libově!

Štve mě na ní snad už jen omlácená kapota a to, že není v kůži. Jinak spokojenost.

Kapotu máš za 2k jak novou a kůže by měla v tomto vozíku bejt to máš recht,ale není to sedma tam by to byla velká chybička :D
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RedBaron »

M3maniac píše:Kapotu máš za 2k jak novou a kůže by měla v tomto vozíku bejt to máš recht,ale není to sedma tam by to byla velká chybička :D

Všechno bude, přemejšlel jsem dokonce o přečalounění do oranžový kůže.
abdul

#8 Příspěvek od abdul »

tak starousi jsme asi dva uplne stejne nemocni :) z modre az fialove metly v kombinaci s ostre oranzovou kuzi uplne umiram... :) bracha to samy... :) jestli mas moznost nechat to nekde udelat za rozumny penize a v dobry kvalite, tak bych nevahal... bude to pecka... ale fuckt jedine u nekoho kdo to opravdu umi, at ty svy maji pevnost je to poradne prosite atd atd... vsak to znas jestli nad tim uvazujes... :)
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RedBaron »

abdul píše:tak starousi jsme asi dva uplne stejne nemocni :) z modre az fialove metly v kombinaci s ostre oranzovou kuzi uplne umiram... :) bracha to samy... :) jestli mas moznost nechat to nekde udelat za rozumny penize a v dobry kvalite, tak bych nevahal... bude to pecka... ale fuckt jedine u nekoho kdo to opravdu umi, at ty svy maji pevnost je to poradne prosite atd atd... vsak to znas jestli nad tim uvazujes... :)

Já z ní umírám víš odkdy? Od tý doby, co jsem kdysi viděl jak dělali ty úplně první prototypy MB SLK na autosalon někdy v roce 96, úplně mě to dostalo, kombinace tmavomodrý a oranžový v interiéru, prostě nádhera. Teď mi ještě známej poslal obrázky sedačky z 300Z a zase mám noční můru, fakt to chci!!!

Obrázek
mayklmaykl

#10 Příspěvek od mayklmaykl »

hehe to cucis co,co umi e34ka na silnici kdyz ma ok tlumice,v cajku čepy atd....je to sedan ale jak motokara:-))jinac kuuuzi bych vedel dela to jeden sice trochu vykalenej ale zrucnej typek z vesnice mezi turnovem a libercem........machr dela nemcum veterany/kuze+drivi/ a tak...ptal jsem se co by stala 34 a tvrdil mezi 20ti a 30ti litrama i s praci to je dost v poho ne???
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RedBaron »

mayklmaykl píše:hehe to cucis co,co umi e34ka na silnici kdyz ma ok tlumice,v cajku čepy atd....je to sedan ale jak motokara:-))jinac kuuuzi bych vedel dela to jeden sice trochu vykalenej ale zrucnej typek z vesnice mezi turnovem a libercem........machr dela nemcum veterany/kuze+drivi/ a tak...ptal jsem se co by stala 34 a tvrdil mezi 20ti a 30ti litrama i s praci to je dost v poho ne???

Můj mechanik má maníka co dělá celý E30 kabrio do krémový kůže za 16, tím spíš o tom přemejšlím.
abdul

#12 Příspěvek od abdul »

jojo starousi, 300z ma tu kuzi povedenou, byli jsme se na to s renem mrknout, ale jeste to neni ono... neni to presne ten odstin co se mi hrozne libi... nekde tady na foru byla m3 cabrio E46, v modre metle a prave s tou orazovou kuzi ze ktere umiram... :) jestli to muzes mit za 16k tak bych vubec nevahal...
Odpovědět