Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Po údržbě
tak starousi jsme asi dva uplne stejne nemocni
z modre az fialove metly v kombinaci s ostre oranzovou kuzi uplne umiram...
bracha to samy...
jestli mas moznost nechat to nekde udelat za rozumny penize a v dobry kvalite, tak bych nevahal... bude to pecka... ale fuckt jedine u nekoho kdo to opravdu umi, at ty svy maji pevnost je to poradne prosite atd atd... vsak to znas jestli nad tim uvazujes... 

-
- Kontaktovat uživatele:
abdul píše:tak starousi jsme asi dva uplne stejne nemocniz modre az fialove metly v kombinaci s ostre oranzovou kuzi uplne umiram...
bracha to samy...
jestli mas moznost nechat to nekde udelat za rozumny penize a v dobry kvalite, tak bych nevahal... bude to pecka... ale fuckt jedine u nekoho kdo to opravdu umi, at ty svy maji pevnost je to poradne prosite atd atd... vsak to znas jestli nad tim uvazujes...
Já z ní umírám víš odkdy? Od tý doby, co jsem kdysi viděl jak dělali ty úplně první prototypy MB SLK na autosalon někdy v roce 96, úplně mě to dostalo, kombinace tmavomodrý a oranžový v interiéru, prostě nádhera. Teď mi ještě známej poslal obrázky sedačky z 300Z a zase mám noční můru, fakt to chci!!!

-
hehe to cucis co,co umi e34ka na silnici kdyz ma ok tlumice,v cajku čepy atd....je to sedan ale jak motokara:-))jinac kuuuzi bych vedel dela to jeden sice trochu vykalenej ale zrucnej typek z vesnice mezi turnovem a libercem........machr dela nemcum veterany/kuze+drivi/ a tak...ptal jsem se co by stala 34 a tvrdil mezi 20ti a 30ti litrama i s praci to je dost v poho ne???
-
- Kontaktovat uživatele:
mayklmaykl píše:hehe to cucis co,co umi e34ka na silnici kdyz ma ok tlumice,v cajku čepy atd....je to sedan ale jak motokara:-))jinac kuuuzi bych vedel dela to jeden sice trochu vykalenej ale zrucnej typek z vesnice mezi turnovem a libercem........machr dela nemcum veterany/kuze+drivi/ a tak...ptal jsem se co by stala 34 a tvrdil mezi 20ti a 30ti litrama i s praci to je dost v poho ne???
Můj mechanik má maníka co dělá celý E30 kabrio do krémový kůže za 16, tím spíš o tom přemejšlím.
jojo starousi, 300z ma tu kuzi povedenou, byli jsme se na to s renem mrknout, ale jeste to neni ono... neni to presne ten odstin co se mi hrozne libi... nekde tady na foru byla m3 cabrio E46, v modre metle a prave s tou orazovou kuzi ze ktere umiram...
jestli to muzes mit za 16k tak bych vubec nevahal...