Poradí někdo? když nastartuju motor naskočí normál,jakmile začnu přidávat plyn, škube! El. hlavu vstřikovacího čerpadla jsem mněl na kontrole a je v pořádku.většinou to škube ráno ,ale ne každý den!
Řídící jednotka to taky neni skoušel jsem asi čtyři ,na všechny to bylo stejný.
Ja to znam z td-éčka mě to dělali vstřiky stačilo je jen nechat seřídit.Možná by stálo za to nechat udělat i čerpadlo.Vždytˇ to každej známe jak na seřizování a pořádný udržovaní dieselu každej mrdá,hlavně aby to jezdilo za hovno a to ještě ukradený.Kurva ten bavoráckej motor si to zaslouží tak se neser a dej mu co potřebuje.
BMW 740i e38 píše:Ja to znam z td-éčka mě to dělali vstřiky stačilo je jen nechat seřídit.Možná by stálo za to nechat udělat i čerpadlo.Vždytˇ to každej známe jak na seřizování a pořádný udržovaní dieselu každej mrdá,hlavně aby to jezdilo za hovno a to ještě ukradený.Kurva ten bavoráckej motor si to zaslouží tak se neser a dej mu co potřebuje.
Ehm, já měl AUDI 1,9tdi a najel sem s ní 250 000km a neseřizoval sem nikdy nic (kromě výměny řemenů, olejů a filtrů) a jezdila jak raketa za 6 litrů nafty.
Vahu vzduchu jsem na mim TDESU z 92' nenašel! Vstřiky nechám skontrolovat,ale čerpadlo nevim kde?Doufám že se tady už konečně někdo najde kdo my řekne jak se projevuje vadnej řídící vstřik!!!!
dík dík dík dík..............