Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pomóc s tdesem!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Poradí někdo? když nastartuju motor naskočí normál,jakmile začnu přidávat plyn, škube! El. hlavu vstřikovacího čerpadla jsem mněl na kontrole a je v pořádku.většinou to škube ráno ,ale ne každý den!
Řídící jednotka to taky neni skoušel jsem asi čtyři ,na všechny to bylo stejný.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bpytlik »

vaha vzduchu....
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

dík vyskoušim to
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

Ja to znam z td-éčka mě to dělali vstřiky stačilo je jen nechat seřídit.Možná by stálo za to nechat udělat i čerpadlo.Vždytˇ to každej známe jak na seřizování a pořádný udržovaní dieselu každej mrdá,hlavně aby to jezdilo za hovno a to ještě ukradený.Kurva ten bavoráckej motor si to zaslouží tak se neser a dej mu co potřebuje.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

bpytlik píše:vaha vzduchu....

Muzes mi objasnit to kde ma TDS vahu vzduchu?
N54 PWR
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bpytlik »

Lukas H. píše:
bpytlik píše:vaha vzduchu....

Muzes mi objasnit to kde ma TDS vahu vzduchu?

Ze by tady? :)
Přílohy
vaha.jpg
vaha.jpg (69.61 KiB) Zobrazeno 2282 x
darmon
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od darmon »

Lukas: jak ktery, tvoje stary nikde, novejsi normalne na sani, viz bp obrazek :)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od gelty »

BMW 740i e38 píše:Ja to znam z td-éčka mě to dělali vstřiky stačilo je jen nechat seřídit.Možná by stálo za to nechat udělat i čerpadlo.Vždytˇ to každej známe jak na seřizování a pořádný udržovaní dieselu každej mrdá,hlavně aby to jezdilo za hovno a to ještě ukradený.Kurva ten bavoráckej motor si to zaslouží tak se neser a dej mu co potřebuje.

Ehm, já měl AUDI 1,9tdi a najel sem s ní 250 000km a neseřizoval sem nikdy nic (kromě výměny řemenů, olejů a filtrů) a jezdila jak raketa za 6 litrů nafty. :?
gejza

#9 Příspěvek od gejza »

Vahu vzduchu jsem na mim TDESU z 92' nenašel! Vstřiky nechám skontrolovat,ale čerpadlo nevim kde?Doufám že se tady už konečně někdo najde kdo my řekne jak se projevuje vadnej řídící vstřik!!!!
dík dík dík dík..............
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:Lukas: jak ktery, tvoje stary nikde, novejsi normalne na sani, viz bp obrazek :)

lukas ma prece 97´ takze ma to novejsi.... nebo se pletu?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od darmon »

RuDoSh píše:
darmon píše:Lukas: jak ktery, tvoje stary nikde, novejsi normalne na sani, viz bp obrazek :)

nechci zbytecne panikarit ale dle mych infos e36 spada do kategorie starych pastik a maf nema zadna, jsou az od e39
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

darmon píše:
RuDoSh píše:

nechci zbytecne panikarit ale dle mych infos e36 spada do kategorie starych pastik a maf nema zadna, jsou az od e39

Podivej se do etk, maf ma i prvni td z roku 91, ja to taky nevedel vzdycky jsem si myslel ze maf musi byt az za turbem...
N54 PWR
Odpovědět