Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chiptuning 525 TDs

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Chtěl sem se zeptat,jestli máte někdo nějaké zkušenosti s chiptuningem tohoto motoru a s jakými výsledky.Díky za odpověď.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

jo proste pujdes nekam k nakejm oslum co te budou pul dne krmit volovinama, pak ti tam daj jinej - stejnej cip a priskrti hadicku od wastegate.... to je vsechno a zaplatis za to deset litru :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Darmone kdyz jsem videl ze jsi tu reagoval tak uz mi bylo jasny ze to bude neco takoveho.... :)

Jinak Darmonem se vubec nerid on je hroznej paranoik... :D Ja mam cip od diesel-technik cena je tam kolem 7k a na brzde 165Ps a 300Nm, jinak naprosta spokojenost...
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

Lukas H. píše:Darmone kdyz jsem videl ze jsi tu reagoval tak uz mi bylo jasny ze to bude neco takoveho.... :)

Jinak Darmonem se vubec nerid on je hroznej paranoik... :D Ja mam cip od diesel-technik cena je tam kolem 7k a na brzde 165Ps a 300Nm, jinak naprosta spokojenost...

jsem paranoik protoze naprosta vetsina dyzlu se "cipuje" takhle :)
ostatne ani bych se nedivil kdybys i ty to tam mel :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

darmon píše:
Lukas H. píše:Darmone kdyz jsem videl ze jsi tu reagoval tak uz mi bylo jasny ze to bude neco takoveho.... :)

jsem paranoik protoze naprosta vetsina dyzlu se "cipuje" takhle :)
ostatne ani bych se nedivil kdybys i ty to tam mel :)

Hehe tak to nevim kde jsi na to koukal, mozna tak nekde u Franty ve stodole... :lol: Ja jsem u meho cipovani celou dobu byl, a toho ze by mi nekde skrtil hadicku bych si asi vsimnul... :)
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

a jak jinak ti tam asi pridaj tlak na turbu ? he ? :)
nebo mi chces rict ze tam mas jen jiny mapy bez toho aniz by se zmenilo plneni motoru ? :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

darmon píše:a jak jinak ti tam asi pridaj tlak na turbu ? he ? :)
nebo mi chces rict ze tam mas jen jiny mapy bez toho aniz by se zmenilo plneni motoru ? :)

Nevim co presne myslis tim plneni motoru, ale vzhledem k tomu ze se tlak turba nastavuje mechanicky a nikdo s nim zatim nic nedelal tak je porad stejny...
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

achtak, takze ty mas jen upravu tohodlenc, kolik to pridalo kobyl ?
Odpovědět