jo proste pujdes nekam k nakejm oslum co te budou pul dne krmit volovinama, pak ti tam daj jinej - stejnej cip a priskrti hadicku od wastegate.... to je vsechno a zaplatis za to deset litru
Darmone kdyz jsem videl ze jsi tu reagoval tak uz mi bylo jasny ze to bude neco takoveho....
Jinak Darmonem se vubec nerid on je hroznej paranoik... Ja mam cip od diesel-technik cena je tam kolem 7k a na brzde 165Ps a 300Nm, jinak naprosta spokojenost...
Lukas H. píše:Darmone kdyz jsem videl ze jsi tu reagoval tak uz mi bylo jasny ze to bude neco takoveho....
Jinak Darmonem se vubec nerid on je hroznej paranoik... Ja mam cip od diesel-technik cena je tam kolem 7k a na brzde 165Ps a 300Nm, jinak naprosta spokojenost...
jsem paranoik protoze naprosta vetsina dyzlu se "cipuje" takhle ostatne ani bych se nedivil kdybys i ty to tam mel
Lukas H. píše:Darmone kdyz jsem videl ze jsi tu reagoval tak uz mi bylo jasny ze to bude neco takoveho....
jsem paranoik protoze naprosta vetsina dyzlu se "cipuje" takhle ostatne ani bych se nedivil kdybys i ty to tam mel
Hehe tak to nevim kde jsi na to koukal, mozna tak nekde u Franty ve stodole... Ja jsem u meho cipovani celou dobu byl, a toho ze by mi nekde skrtil hadicku bych si asi vsimnul...
darmon píše:a jak jinak ti tam asi pridaj tlak na turbu ? he ? nebo mi chces rict ze tam mas jen jiny mapy bez toho aniz by se zmenilo plneni motoru ?
Nevim co presne myslis tim plneni motoru, ale vzhledem k tomu ze se tlak turba nastavuje mechanicky a nikdo s nim zatim nic nedelal tak je porad stejny...