Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Cerpadlo tds
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
to je blbost...pokud budeš dávat chip tak je mnohem lepší nechat seřídit čerpadlo až pak.Doktor1 píše:Co takhle kluci serizeni cerpadla na stolici-kde,za kolik,jake mate zkusenosti...???
Driv nez bych tam daval chip,jestli vubec,spis to necham az na jaro,tak bych chtel podstoupit tuto srandu...

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
huska ma recht, spravnej postup je zjistit jak sou na tom tovarni vstriky a pripadne je vymenit za silnejsi, pak cip a s tim na stolici a sladit to na optimalni pozadovany vykon. Cpat bez cipu vic na cerpadle je picovina. Vo lidech co maji stolici a delaj takovy veci vim. Akorat nevim z hlavy jestli se jim bude chtit babrat s dyzlem, nicmene to muzu zjistit.
Jsem Husku pochopil trosku obracene, nejdriv cip a pak cerpadlo...darmon píše:huska ma recht, spravnej postup je zjistit jak sou na tom tovarni vstriky a pripadne je vymenit za silnejsi, pak cip a s tim na stolici a sladit to na optimalni pozadovany vykon. Cpat bez cipu vic na cerpadle je picovina. Vo lidech co maji stolici a delaj takovy veci vim. Akorat nevim z hlavy jestli se jim bude chtit babrat s dyzlem, nicmene to muzu zjistit.

N54 PWR
-
- Klubové ID: 78
- Kontaktovat uživatele:
Chtel jsem to cerpadlo davat serizovat jeste pred zimou,ale asi to vydrzi do doby,nez se rozmyslim,co s tim chipem.V lete jsem si na modicu ubiral hodnoty zakladniho a startovaciho mnozstvi paliva,protoze jsem mel vysokej volnobeh,ale ted to asi zase pridam,protoze to za studena trochu kolisa na volnobeh a o neco hur to startuje. Vstriky jsem si nechaval kontrolovat,ty jsou dobry.
Trošku nechápu,člověk co má stolici na seřízení vstřikovacích čerpadel se nebude chtít babrat s dieslem??? di? to je náplnˇjeho obživy né??? jinak moc takových lidí není...třeba nadstavení čerpadla v bosch servisu stojí kolem 10k...naštěstí tam mám kámoše...jinak bych to nechal seřídit podle parametrů výrobce a pak čip....darmon píše:huska ma recht, spravnej postup je zjistit jak sou na tom tovarni vstriky a pripadne je vymenit za silnejsi, pak cip a s tim na stolici a sladit to na optimalni pozadovany vykon. Cpat bez cipu vic na cerpadle je picovina. Vo lidech co maji stolici a delaj takovy veci vim. Akorat nevim z hlavy jestli se jim bude chtit babrat s dyzlem, nicmene to muzu zjistit.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Doktore už jsem v Brně tak zítra ti vysvětlím jak je to se seřizováním a nastavováním čerpadla........Cao