Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

STK pres zname - Praha

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
h2144

#1 Příspěvek od h2144 »

ahoj,

prohledaval jsem forum a precetl dost prispevku, nicmene jsem nenasel co potrebuju.. Navic to asi neni info, ktere by se bezne zverejnovalo;-)

Potrebuju jit na STK. Auto (e36 328i) je ve velmi dobrem technickem stavu, ale mam snizeny podvozek cca 80/40 a nespravny rozmer pneu na origo rafcich (205/50 R17 a 225/45 R17). S cimz by mohl byt dost velky problem.
Pokud mate nekdo kontakt na nekoho, kdo umi za nejakou rozumnou castku udelat STK, s prehlednutim techto veci dvou veci (jinak je auto technicky odpovidajicim stavu), poslete mi ho prosim do SZ. Praha a okoli - Optimale jizni cast prahy;-)

predem diky moc

P.
P.
Huska
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Huska »

snížení nemá na projití STK vliv, pneu 225/45/17 jsou legální (ikdyby jsi je neměl v TP tak si je dohledají v tabulkách) takže ti doporučuji koupit i na předek 225-tky (lehce jeté se pohybují 1-1,5tis Kč/ks) a jet normálně na STK (alespon budeš mít vše OK a nemusíš platit za obcházení). Pokud nemáš jiné vady musíš bez problémů projít.

Druhá možnost je půjčit si od někoho kola
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
DAVe_1

#3 Příspěvek od DAVe_1 »

h2144 píše:ahoj,

prohledaval jsem forum a precetl dost prispevku, nicmene jsem nenasel co potrebuju.. Navic to asi neni info, ktere by se bezne zverejnovalo;-)

Potrebuju jit na STK. Auto (e36 328i) je ve velmi dobrem technickem stavu, ale mam snizeny podvozek cca 80/40 a nespravny rozmer pneu na origo rafcich (205/50 R17 a 225/45 R17). S cimz by mohl byt dost velky problem.
Pokud mate nekdo kontakt na nekoho, kdo umi za nejakou rozumnou castku udelat STK, s prehlednutim techto veci dvou veci (jinak je auto technicky odpovidajicim stavu), poslete mi ho prosim do SZ. Praha a okoli - Optimale jizni cast prahy;-)

predem diky moc

P.

predem diky moc

P. (Policie) :lol:

sory ale snad si necekal ze ti nekdo nekoho poradi :lol:
paveld
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od paveld »

Mě na snížení na STK teda prskali, zásadní problém ale byl, že kvuli snížení jsem neprojel přes jámu - má zvedlé kraje a tam jsem se chytil podvozkem, test náprav nešel udělat, protože mi seděla karoserie na okrajích jámy a ty vibrující desky na kola nedosahly. Musel jsem vycouvat. Bylo sice víc věcí co se jim nelíbilo, ale jelikož jsem nemohl na jámu kvuli testu náprav, tak mi sdělili že mi STK udělat nemohou (nějak to řešit neměli snahu..). Na jiné STK jsem projel a prošel jsem, ale bylo to u jámy o milimetr abych nedřel.
Podle toho co píšeš to máš snížený ještě víc jak já. Nevim jak to kde mají, ale jak píšu, byl jsem na 2 technických a snížený auto tam mělo problém...
Huska
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Huska »

paveld píše:Mě na snížení na STK teda prskali, zásadní problém ale byl, že kvuli snížení jsem neprojel přes jámu - má zvedlé kraje a tam jsem se chytil podvozkem, test náprav nešel udělat, protože mi seděla karoserie na okrajích jámy a ty vibrující desky na kola nedosahly. Musel jsem vycouvat. Bylo sice víc věcí co se jim nelíbilo, ale jelikož jsem nemohl na jámu kvuli testu náprav, tak mi sdělili že mi STK udělat nemohou (nějak to řešit neměli snahu..). Na jiné STK jsem projel a prošel jsem, ale bylo to u jámy o milimetr abych nedřel.
Podle toho co píšeš to máš snížený ještě víc jak já. Nevim jak to kde mají, ale jak píšu, byl jsem na 2 technických a snížený auto tam mělo problém...

v tomto máš pravdu, ale to je problém že jsi tam "nedojel" nikoliv, že by měli problém s tím, že je auto nezpůsoblilé vlivem snížení.
Taky jsem měl problém u e30 najet a vyšlo to o 1cm, ale prohlídku udělali bez problémů a protekce :!:
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
paveld
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od paveld »

No, tam kde jsem byl prvně měli řeči i že to tam nepatří, ale to je taková specifická STK kde jsou hodný akorát na lidi se škodovkama :-). Ale třeba by mě s tim nechali projít, kdyby to byl jedinej problém a projel bych celou STK a dali by to jen do lehčích závad, ale nevim...
Odpovědět