ahoj,
prohledaval jsem forum a precetl dost prispevku, nicmene jsem nenasel co potrebuju.. Navic to asi neni info, ktere by se bezne zverejnovalo;-)
Potrebuju jit na STK. Auto (e36 328i) je ve velmi dobrem technickem stavu, ale mam snizeny podvozek cca 80/40 a nespravny rozmer pneu na origo rafcich (205/50 R17 a 225/45 R17). S cimz by mohl byt dost velky problem.
Pokud mate nekdo kontakt na nekoho, kdo umi za nejakou rozumnou castku udelat STK, s prehlednutim techto veci dvou veci (jinak je auto technicky odpovidajicim stavu), poslete mi ho prosim do SZ. Praha a okoli - Optimale jizni cast prahy;-)
predem diky moc
P.
P.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
STK pres zname - Praha
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
snížení nemá na projití STK vliv, pneu 225/45/17 jsou legální (ikdyby jsi je neměl v TP tak si je dohledají v tabulkách) takže ti doporučuji koupit i na předek 225-tky (lehce jeté se pohybují 1-1,5tis Kč/ks) a jet normálně na STK (alespon budeš mít vše OK a nemusíš platit za obcházení). Pokud nemáš jiné vady musíš bez problémů projít.
Druhá možnost je půjčit si od někoho kola
Druhá možnost je půjčit si od někoho kola

h2144 píše:ahoj,
prohledaval jsem forum a precetl dost prispevku, nicmene jsem nenasel co potrebuju.. Navic to asi neni info, ktere by se bezne zverejnovalo;-)
Potrebuju jit na STK. Auto (e36 328i) je ve velmi dobrem technickem stavu, ale mam snizeny podvozek cca 80/40 a nespravny rozmer pneu na origo rafcich (205/50 R17 a 225/45 R17). S cimz by mohl byt dost velky problem.
Pokud mate nekdo kontakt na nekoho, kdo umi za nejakou rozumnou castku udelat STK, s prehlednutim techto veci dvou veci (jinak je auto technicky odpovidajicim stavu), poslete mi ho prosim do SZ. Praha a okoli - Optimale jizni cast prahy;-)
predem diky moc
P.
predem diky moc
P. (Policie)

sory ale snad si necekal ze ti nekdo nekoho poradi

- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Mě na snížení na STK teda prskali, zásadní problém ale byl, že kvuli snížení jsem neprojel přes jámu - má zvedlé kraje a tam jsem se chytil podvozkem, test náprav nešel udělat, protože mi seděla karoserie na okrajích jámy a ty vibrující desky na kola nedosahly. Musel jsem vycouvat. Bylo sice víc věcí co se jim nelíbilo, ale jelikož jsem nemohl na jámu kvuli testu náprav, tak mi sdělili že mi STK udělat nemohou (nějak to řešit neměli snahu..). Na jiné STK jsem projel a prošel jsem, ale bylo to u jámy o milimetr abych nedřel.
Podle toho co píšeš to máš snížený ještě víc jak já. Nevim jak to kde mají, ale jak píšu, byl jsem na 2 technických a snížený auto tam mělo problém...
Podle toho co píšeš to máš snížený ještě víc jak já. Nevim jak to kde mají, ale jak píšu, byl jsem na 2 technických a snížený auto tam mělo problém...
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
paveld píše:Mě na snížení na STK teda prskali, zásadní problém ale byl, že kvuli snížení jsem neprojel přes jámu - má zvedlé kraje a tam jsem se chytil podvozkem, test náprav nešel udělat, protože mi seděla karoserie na okrajích jámy a ty vibrující desky na kola nedosahly. Musel jsem vycouvat. Bylo sice víc věcí co se jim nelíbilo, ale jelikož jsem nemohl na jámu kvuli testu náprav, tak mi sdělili že mi STK udělat nemohou (nějak to řešit neměli snahu..). Na jiné STK jsem projel a prošel jsem, ale bylo to u jámy o milimetr abych nedřel.
v tomto máš pravdu, ale to je problém že jsi tam "nedojel" nikoliv, že by měli problém s tím, že je auto nezpůsoblilé vlivem snížení.
Taky jsem měl problém u e30 najet a vyšlo to o 1cm, ale prohlídku udělali bez problémů a protekce