Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Automaticke zamykani po rozjezdu
-
- Klubové ID: 2036
- Kontaktovat uživatele:
Zdravice. Mam takovej velmi zvlastni problem. Tak se chci zeptat zda se s tim nekdo uz taky setkal, ale hlavne radu jak by to slo vyresit...
Mam e39 rv 04/2001 a jde o to, ze jsem si nechal nastavit automaticke zamykani po rozjezdu a kdyz jsem po nastaveni odjizdel tak se nic nestalo... Kazdopadne den na to se auto po rozjezdu dvakrat zamknulo... Pak den na to zase nic a dalsi den se zamknulo jednou a den na to taky jednou... Kazdy z tech dni jsem cca 4x jel, zastavil vypnul motor a neco vyridil a zase jel, a ty dny kdy se zamknuti podarilo se tak vzdy stalo v prostred toho daneho dne...
Hlava mi nebere jak je mozne ze kdyz je neco nastaveno tak to nekdy funguje a nekdy ne...
Mam e39 rv 04/2001 a jde o to, ze jsem si nechal nastavit automaticke zamykani po rozjezdu a kdyz jsem po nastaveni odjizdel tak se nic nestalo... Kazdopadne den na to se auto po rozjezdu dvakrat zamknulo... Pak den na to zase nic a dalsi den se zamknulo jednou a den na to taky jednou... Kazdy z tech dni jsem cca 4x jel, zastavil vypnul motor a neco vyridil a zase jel, a ty dny kdy se zamknuti podarilo se tak vzdy stalo v prostred toho daneho dne...
Hlava mi nebere jak je mozne ze kdyz je neco nastaveno tak to nekdy funguje a nekdy ne...
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
V GM modulu může být chyba, nebo to je špatně nakódované. Ale napřed si přečti http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... e+zamykani a potom si vyzkoušej, jak to funguje, když to odemkneš klíčem a když to otevřeš dálkou. Doufám, že Ti nesvítí kontrolka ABS?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
starML píše:Takže Ti to funguje, jak má. Jen to odemykání klíčem je nepohodlné. Ale to právě umožní zvolit, jestli se auto po rozjetí má nebo nemá zamknout. To ABS jsem psal proto, že signál rychlosti se pro to zavření používá.
pockej pockej co to je za nesmysel

to je jen o tom kdo tohle nastavuje a jak moc velky trotl to je...

protoze se rozlisuje automaticky zamykani pro auto jako takove (zamek) a pak i pro jednotlive 4 klice... pokud si nenakodujes oboji tak to pres dalku fungovat nebude,... ale pocitam s tim ze kdyz uz to nekdo dela tak tohle zna...
doby kdy stacilo na starem pekaci nastavit jednoduche zamykani a slo to porad jsou pryc...
ale jeste sem opravdu nevidel/nenastavil nikdy zadne automaticke zamykani tak, aby nefungovalo pri otevreni dalkou... to sem teda nikdy neslysel ze by se nekdo takovej nasel...
to Achilles_Warrior: pokud se nasel takovy ocas a tak blbe to nakodoval tak mi napis sz nebo rovnou zavolej a muzem to prekodovat spravne...
-
- Kontaktovat uživatele:
auta vybavena car key memory prave maji tohle oddelene nastaveni prave proto, protoze kazdy klicek muze byt individualni podle potreb ruznych osob ktere se na aute stridaji... a proto nekdo muze mit zamykani po rozjezdu a jiny ne... ale je proste treba to ke vsem klicum definovat... samo carsoft a podobne mocky nic takovyho neznaji a nastavi jen jednoduche zamykani...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si prave rikal, ze to neni mozny, aby soudruzi v NDR udelali takovou chybu, kdy kdyz je na aute kvuli pohodli dalkove ovladani, tak aby pri nastavni automatickeho zamykani (coz je jen a jen kvuli pohodli) ono zamykani fungovalo jen pri odemceni rucne klickem ve dverich...
Kazdopadne s kolegou co mi to nastavoval uz jsem o tom mluvil a sam rikal, ze musel neco prehlednout a ze na to mrknem znovu a opravime... Hlavne ted uz vime co hledat
Kazdopadne diky za info tady, bylo mi velmi napomocne
Kazdopadne s kolegou co mi to nastavoval uz jsem o tom mluvil a sam rikal, ze musel neco prehlednout a ze na to mrknem znovu a opravime... Hlavne ted uz vime co hledat

Kazdopadne diky za info tady, bylo mi velmi napomocne
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Tak jsem se na to byl podívat pomocí SSS a tam si můžu zvolit automatické zamčení po rozjezdu pro Car, Key1, 2, 3, 4. Takže pokud Ti to nakódoval pro Car, bude to dělat se všemi klíči. Nebo se to dá zadat jen pro některé klíče - teď už vímSnejk píše:... ale je proste treba to ke vsem klicum definovat...

-
- Kontaktovat uživatele:
podivej se do live dat ews a tam vidis actual key a mas tam cislo klice... jak inpou tak disem ... je videt ktere cislo ma aktualni vlozeny prirazeny... pokud jich mas vic u sebe tak klidne nech livedata zapla, vypni zapalovani, vytahni klic. a kdyz se s jednotlivejma klicema budes priblizovat krouzku tak ti to vzdy ukaze ktere to je cislo..
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja ti zas povim ze to taky neni nenormalniAchilles_Warrior píše:Jo a btw kolega co mi to nastavoval rozhodne ocas neni, pac kdyby nekdo videl jak tam vypadaji moduly na mem voze, to aby se v tom prase vyznalo...
Neni to tam klasicky ze je modul na sviceni atd., ale mam tam jednak moduly na jednotlive casti a pak je tam jeste jeden, ve kterem je uplne vsehno