neco podobneho mi delala plast. hadice od vahy vzduchu
skus se podivat jestly neni nekde praskla ta hadice popripade se podivat jestly to nekde od vahy nebere vzduch
dik moc.ted resim jeste jeden problem,menil jsem si vzadu silentbloky na podelnych ramenech a pruziny a jak jsem to jel projet tak jsem zjistil ze se mi nejak hnul volant do leva,to teda vubec nevim jakto,kdyz jsem na predek vubec nesahal:(
to se mi nejak nezda,hadice 11.jde do listy vstrikovacu.ventil jsem pod tim sanim jeste shora nenasel,budu to muset cele rozkuchat a hned to vycistim vsecko,ale je mi divne to umisteni ventilu,prece aspon kousek zneho by melo byt nadohled kdyz tam poradne posvitim.
Oba máte pravdu..dřív byl volnoběžný ventil opravdu na hadici vedoucí z "kolena č.4" novější varianta M43 jej ale má přímo vedle snímače polohy klapky tedy u Lukina díl č.9. (tu hadici vedoucí z kolena tam má sice taky ale vede k liště vstřiků a s volnoběhem nemá nic společného..pokud není taky prasklá)
jeste ze nas vsemick rozsoudil ja te nijak nenapadam,ale jde mi o to ze jsem hledal neco a to neco tam vubec neni.Me Bmw info taky nabidlo tenhle obrazek po zadani parametru meho vozu,proto me to taky navedlo na slepou kolej a jaktoze M43 ma vice motorovych modifikaci?Myslel jsem ze to je porad jeden motor.
Motor je to stejný až na "Ty drobné rozdíly".Novější má jiný právě ten volnoběžný ventil,jiné vstřiky,jiné ovládání Disa ventilu (klapky v sání - nové elektro,starší podtlakem),jinak vypadá těleso ojejového filtru (jestli je jiný i olej filtr si ale nevybavím),jiný aerbox (a hlavně jiný vzduchový filtr),jiná je sada gumových hadic pokud bys je kupoval komplet.A čert ví co ještě.Když budeš ale hledat podle katalogových čísel přiřazených danému modelu podle WIN tak se téměř nejde splést.