Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Propálená sedečka od el. váhřevu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marda

#1 Příspěvek od Marda »

Dnes jsem si všiml, že mně v E63 výhřev propálil sedačku - v místě opěradla (malá dírka). Už dřív jsem si všiml, že to jaksi někdy pálí...
Co poradíte, nechat opravit (autoelektrikář + čalouník), nebo novou sedačku? A setkal se s tímto už někdo?
Nemá někdo představu, co stojí nová sicna? (základní provedení pro E63).
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jiriik »

Marda píše:Dnes jsem si všiml, že mně v E63 výhřev propálil sedačku - v místě opěradla (malá dírka). Už dřív jsem si všiml, že to jaksi někdy pálí...
Co poradíte, nechat opravit (autoelektrikář + čalouník), nebo novou sedačku? A setkal se s tímto už někdo?
Nemá někdo představu, co stojí nová sicna? (základní provedení pro E63).
Ahoj, stalo se mi to v E60... No préj ta dečka výhřevu je přišitá k sedáku, préj se musí koupit celéj komplet, ale myslím, že to půjde snad vyřešit i jinak.Jinak s tou dirkou nevím, jak ji zadělat.
Marda

#3 Příspěvek od Marda »

Já bych to právě viděl na instalaci nové dečky a přečalounění jednoho dílu sedáku u čalouníka. Cena musí být zlomková, oproti novému sedáku, ne?
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jiriik »

Marda píše:Já bych to právě viděl na instalaci nové dečky a přečalounění jednoho dílu sedáku u čalouníka. Cena musí být zlomková, oproti novému sedáku, ne?
No, ale aby ten jeden kousek na sedáku nebyl jinéj než zbytek sedáku(Čas, opotřebení, ošoupání) A ta nová dečka by se dala vyřešit, ale nevím kde ji sehnat.
zlatas

#5 Příspěvek od zlatas »

jen pro představu.mám lehce prošoupanou kůži na sedáku a ten sedák by stál vyměnit i sprací 8tis v bmw.. u opěradla to asi bude dražší.. ale je to kůže,takže cena asi bude jinde než u textilu..
zlatas

#6 Příspěvek od zlatas »

myslím tím potah toho sedáku :wink:
Marda

#7 Příspěvek od Marda »

tak to není tak hrozný. Druhá věc je, co s tím výhřevem. A samozřejmě mám kůži, v textilu jsem E63 neviděl :lol:
Selix
Klubové ID: 2474

#8 Příspěvek od Selix »

http://bmwfans.info/parts/catalog/E63/C ... ront_seat/

jsou tam i latkovy potahy, kdyby sis chtel udelat individual packet, jsou levnejsi :D :D
Marda

#9 Příspěvek od Marda »

Jo, to je dobrý.... :lol:
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

řešení je prostě objednat v bmw novou tu kuži včetně vyhřevu, cena je někde kolem 20ti za jeden dil, bud zada nebo sedak, je to origo tak jak to ma byt, navleče se to na plíšky co to drží a zapojí se konektor, za dvě hodinky hotovo.
Odpovědět