Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Propálená sedečka od el. váhřevu
Dnes jsem si všiml, že mně v E63 výhřev propálil sedačku - v místě opěradla (malá dírka). Už dřív jsem si všiml, že to jaksi někdy pálí...
Co poradíte, nechat opravit (autoelektrikář + čalouník), nebo novou sedačku? A setkal se s tímto už někdo?
Nemá někdo představu, co stojí nová sicna? (základní provedení pro E63).
Co poradíte, nechat opravit (autoelektrikář + čalouník), nebo novou sedačku? A setkal se s tímto už někdo?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, stalo se mi to v E60... No préj ta dečka výhřevu je přišitá k sedáku, préj se musí koupit celéj komplet, ale myslím, že to půjde snad vyřešit i jinak.Jinak s tou dirkou nevím, jak ji zadělat.Marda píše:Dnes jsem si všiml, že mně v E63 výhřev propálil sedačku - v místě opěradla (malá dírka). Už dřív jsem si všiml, že to jaksi někdy pálí...
-
- Kontaktovat uživatele:
No, ale aby ten jeden kousek na sedáku nebyl jinéj než zbytek sedáku(Čas, opotřebení, ošoupání) A ta nová dečka by se dala vyřešit, ale nevím kde ji sehnat.Marda píše:Já bych to právě viděl na instalaci nové dečky a přečalounění jednoho dílu sedáku u čalouníka. Cena musí být zlomková, oproti novému sedáku, ne?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E63/C ... ront_seat/
jsou tam i latkovy potahy, kdyby sis chtel udelat individual packet, jsou levnejsi

jsou tam i latkovy potahy, kdyby sis chtel udelat individual packet, jsou levnejsi