Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

solární sklo (Klimakomfort) * výhody/nevýhody?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fix
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od fix »

prosím víte o tom někdo něco? nějaké výhody/nevýhody?

byl jsem dnes ve skladu autoskel a překvapilo mě že je zcela čiré,
myslel jsem že bude trochu tmavé? (teď nemyslím fialové jako skla s pokovenou vrstvou)

EDIT: neřeším teď cenu, ale případné problémy při výměně za obyč. sklo které je na autě teď
capri
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od capri »

dělaj to i na E36 ? a nevíš kolik to stojí cca ?
jinak výhoda je ta že krz to nepálí tolik slunko a v autě je příjemnějc a líp se tam udržuje teplota nevýhody předpokládám že bude dražší než normoš okno víc toho nevim :)
fix
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od fix »

pokud vím tak na E36 se nedělá, sháním ho na E39ku

jedinou nevýhodu kterou jsem se zatím dočetl je že se v autě nedají použít GPS bez venkovní antény a antiradary
100RM

#4 Příspěvek od 100RM »

jak kdy, MIO mi nefungovalo, ale garmin v mobile fungoval v pohode. Antiradar tiez fungoval ok.
7er. True definition of luxury. Yours.
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fotas »

100RM píše:jak kdy, MIO mi nefungovalo, ale garmin v mobile fungoval v pohode. Antiradar tiez fungoval ok.

opytaj sa povolaneho.Rad Ta vidim na obrazovke. Ha Ha Ha . Sorry :mad:
fix
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od fix »

žádné další poznatky nemáte pánové?
oseldusan

#7 Příspěvek od oseldusan »

Caute. Mna by tiez zaujimali vyhody/nevyhody. Ci to niekto ma vyskusane, ze slnko cez to sklo necitit, alebo iba citit menej, ci to ma vobec vyznam. Mimochodom , cena origo v BMW aj s montazou je 700 Eur na E39 s dazdovym senzorom. Sklo bez klimakomfort 600 Eur. Mimochodom , pokial som sa ja docital, tak antiradary, GPS a vsetko funguje , pokial to je polozene na urcitom mieste , kde ta vrstva nie je prave kvoli takymto srandickam. ( malo by to byt dole v strede skla ). Dalsia vec, v BMW Zilina mi povedali, ze kedze moje auto to nemam vo vybave, nemozu mi zarucit ze tam bude pasovat ?!?! Neoficialne mi povedali ze bude. Ale ze je to na moje triko. Daval si to niekto menit ? Mna caka vymena skla, tak som rozmyslal toto sklo .
micko525

#8 Příspěvek od micko525 »

já to teď řešim u e61,budu měnit sklo a když už tak bych tam dal i toto solární,není o tolik drahý a líbí se mi to.Tam by to mohlo být bez problémů ne,když mám orig. navi a antiradar nepoužívám.
Huska
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Huska »

fix píše:žádné další poznatky nemáte pánové?

otec ho má na e39tce a je pravda že to trochu tlumí signál GPS (cca o 2 satelity z šesti) nicméně Tom Tom a Garmin fungují v pohodě. Pocitově to zevnitř nejde poznat (brácha má klasické zelené s pruhem a rozdíl je zanedbatelný)
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Odpovědět