Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
solární sklo (Klimakomfort) * výhody/nevýhody?
Caute. Mna by tiez zaujimali vyhody/nevyhody. Ci to niekto ma vyskusane, ze slnko cez to sklo necitit, alebo iba citit menej, ci to ma vobec vyznam. Mimochodom , cena origo v BMW aj s montazou je 700 Eur na E39 s dazdovym senzorom. Sklo bez klimakomfort 600 Eur. Mimochodom , pokial som sa ja docital, tak antiradary, GPS a vsetko funguje , pokial to je polozene na urcitom mieste , kde ta vrstva nie je prave kvoli takymto srandickam. ( malo by to byt dole v strede skla ). Dalsia vec, v BMW Zilina mi povedali, ze kedze moje auto to nemam vo vybave, nemozu mi zarucit ze tam bude pasovat ?!?! Neoficialne mi povedali ze bude. Ale ze je to na moje triko. Daval si to niekto menit ? Mna caka vymena skla, tak som rozmyslal toto sklo .
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
fix píše:žádné další poznatky nemáte pánové?
otec ho má na e39tce a je pravda že to trochu tlumí signál GPS (cca o 2 satelity z šesti) nicméně Tom Tom a Garmin fungují v pohodě. Pocitově to zevnitř nejde poznat (brácha má klasické zelené s pruhem a rozdíl je zanedbatelný)