Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

lauf na BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mirda328

#1 Příspěvek od Mirda328 »

panove, muze mi nekdo z majitelu rict co je zajimaveho na tom, ze si navarim na uuto dvojici rour o prumeru 100mm a ohnutych smerem nahoru?????

chapu 2 duvody:

1. srat policajty coz ma za nasledek ze nemaji radi bmw jako takove protoze to ma 30% modelu e36

2. kourovy efekt odparujici se vody asi napodobujici lokomotivu kde se po desti odparuje plny tlumic vody

:!: :!: :?: :?:

konkretne treba toto

http://www.alu-pneu.cz/vit/50.0008.19.jpg
fidzi
Klubové ID: 1461
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od fidzi »

Každému se líbí něco jiného, tak jim to neber.

AD.1 To jsi opravdu přesvědčen, že policajti nemají rádi všechny BMW kvůli hrstce tuningových laufů? Paranoia se dá léčit :lol:
all
Klubové ID: 1018

#3 Příspěvek od all »

osobně se mi to nelíbí, říkám tomu pisoár. ale proti gustu....
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Pamatuju si když mi bylo 18 a měl sem první auto tak se mi DTM výfuk docela líbil a dokázal jsem si ho tehdá na autě představit :D naštěstí tehdy na takové kreace nezbyly peníze a tak můžu s čistým srdcem říct, že moje první auto nebylo tuningem (až na volant) vůbec zasaženo a teď po letech jsem za to rád.. :)

Teď už se mi to absolutně nelíbí a koupit s tím auto jde to hned pryč. Ale chápu, že třeba mladým klukom se to líbí tak jako mě tehdy... :wink:
bmwfil
Klubové ID: 687

#5 Příspěvek od bmwfil »

Jako jo, taky jsem byl ucho a mel na tříce DTM, sice ovál a dvouplášť, ale měl. Holt asi každej kluk kolem 17-19 chce mít závoďáka, 99% na něj nemá a tak si aspoň koupí uřvanej lauf a připadá si jako by ten okruhový speciál měli, že to žere min o litr víc a budí pozornost se v 18-ti neřeší, nebo spíš vníma jako plus :D
Tak jim ty laufy dopřej 95% z nich dospěje... :wink:
Mirda328

#6 Příspěvek od Mirda328 »

fidzi píše:Každému se líbí něco jiného, tak jim to neber.

AD.1 To jsi opravdu přesvědčen, že policajti nemají rádi všechny BMW kvůli hrstce tuningových laufů? Paranoia se dá léčit :lol:
tebe uz lecili? ze to vis?:lol: :twisted:

lecit potrebujou ti co si to tam daj, kluci v 18ti letech by si meli vybijet zlost na Skode 120
kosh
Klubové ID: 238

#7 Příspěvek od kosh »

tohle má původ v DTM kdy ohnutá koncovka nahoru měla za úkol nafukovat "vzduchovou bublinu" která se tviří za autem
Mirda328

#8 Příspěvek od Mirda328 »

kosh píše:tohle má původ v DTM kdy ohnutá koncovka nahoru měla za úkol nafukovat "vzduchovou bublinu" která se tviří za autem
jj v DTM to duvod melo, nektery okapovy roury jsou az moc veliky :lol:
Danny Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1821

#9 Příspěvek od Danny Moderátor »

nezlob se ale tebe něco žere? to jaký si kdo dá výfuk na auto je snad každého věc i kdyby tam měl navařenej kus lešeňovky
pokud se s tím necpe na nějaké show&shine tak nemá vůdec smysl to komentovat
to fakt nepochopím - smysl těchto topiců :tutuk:
Mirda328

#10 Příspěvek od Mirda328 »

Danny píše:nezlob se ale tebe něco žere? to jaký si kdo dá výfuk na auto je snad každého věc i kdyby tam měl navařenej kus lešeňovky
kdyz to nechapes neprispivej :lol:
Killca
Klubové ID: 1648

#11 Příspěvek od Killca »

Danny píše:nezlob se ale tebe něco žere? to jaký si kdo dá výfuk na auto je snad každého věc i kdyby tam měl navařenej kus lešeňovky
no jako zrovna me to treba dost opruzuje, kdyz je to zrovna treba ta lesenovka, co rve pres pul prahy, proto si myslim, ze to neni kazdyho vec, kdyz to zasahuje do myho zivota timto i nepovolenym zvukem :) tobe by se jiste libilo, kdybych si domu prines 4hifky a pustil vam je do oken na plny kule, je to moje vec vid, kdyz je mam doma a poustim je sobe :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
j3ykobim
Klubové ID: 1749

#12 Příspěvek od j3ykobim »

Na druhym autě mám DTM, zvuk je celkem dobrej, vypadá to zajímavě, benga mě nikdy za výfuk neprudily....

Obrázek

Edit: na prvnim zas vypadá že, tam něco chybý
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od ROBi »

Já ho tam mám taky. Sice od původního majitele, sám bych vybíral jinak, ale zvuk to oproti serii jiný nemá, jen to o malinko víc hučí a proti gustu žádný dišputát, nebo jak se to píše ;)

Obrázek
Mirda328

#14 Příspěvek od Mirda328 »

hele kdybyjste meli okolo sebe hejno tuneru kteri porad jezdi sem tam a nyni je napadlo ,ze si namontujou tyhl zverstva......asi by jste se taky ptali........."boze prooooooc!!?????"

dyt 328 ma nadherny zvuk s origo vyukem nebo mko jen dve roury a staci to......videli jste ze snad nove EMka by mely neco takoveho od vyroby???? vsude staci rovny vyfuk!!!! ...nechte to TDickam at si zakourej celou zad a je klid, mimochodem pro takoveto auto je oznaceni "respekt + 20HP "

v modranech jezdi jedno zprasene modre coupe- kola hobluji lemy-mnamka a koukaj z toho tyhle roury jenze o prumeru 15cm 2X, je slyset asi 4bloky nez dojede, to je muj dosavadni kral :) "DK"
Mirda328

#15 Příspěvek od Mirda328 »

ROBi píše:Já ho tam mám taky. Sice od původního majitele, sám bych vybíral jinak, ale zvuk to oproti serii jiný nemá, jen to o malinko víc hučí a proti gustu žádný dišputát, nebo jak se to píše ;)

Obrázek
nezlobse ze pouziju tvuj priklad ale- mas ho nakrivo :) a to ma snad kazdej :) mymochodem hlavne ze tam je a je ohnuty nahoru jako to ma rolba

2laufy rovne =elegance znacici vetsinou ne malou motorizaci

2laufy nahoru=freza,parnik,tuning
j3ykobim
Klubové ID: 1749

#16 Příspěvek od j3ykobim »

Mirda328 píše:hele kdybyjste meli okolo sebe hejno tuneru kteri porad jezdi sem tam a nyni je napadlo ,ze si namontujou tyhl zverstva......asi by jste se taky ptali........."boze prooooooc!!?????"

dyt 328 ma nadherny zvuk s origo vyukem nebo mko jen dve roury a staci to......videli jste ze snad nove EMka by mely neco takoveho od vyroby???? vsude staci rovny vyfuk!!!! ...nechte to TDickam at si zakourej celou zad a je klid, mimochodem pro takoveto auto je oznaceni "respekt + 20HP "

v modranech jezdi jedno zprasene modre coupe- kola hobluji lemy-mnamka a koukaj z toho tyhle roury jenze o prumeru 15cm 2X, je slyset asi 4bloky nez dojede, to je muj dosavadni kral :) "DK"

kdyby měly osatní auta zvuk jak Mko tak si tam nikdo ladák dávat nebude :D
patriot
Klubové ID: 1556
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od patriot »

Já měl na e34 535i taky 2 roury a super zvuk :wink: Na te e30 vedle byl již dvojitý Remus, to bylo zase kotě.

Když je to decentní, tak to jde. Nesmějí ale o to lidi zakopávat :wink:

Obrázek

Obrázek
Paavo
Klubové ID: 2218

#18 Příspěvek od Paavo »

Sam mam Eisenmanna DTM 2x76 na 2.5 a ze by na me nekdo poukazoval jako na tuzera?Takovej lauf je za 20k takze asi taak......pokud jas vim,tak Lamborghini Countach a Diablo mely taky laufy nahoru :P
Mirda328 píše:
ROBi píše:Já ho tam mám taky. Sice od původního majitele, sám bych vybíral jinak, ale zvuk to oproti serii jiný nemá, jen to o malinko víc hučí a proti gustu žádný dišputát, nebo jak se to píše ;)

Obrázek
nezlobse ze pouziju tvuj priklad ale- mas ho nakrivo :) a to ma snad kazdej :) mymochodem hlavne ze tam je a je ohnuty nahoru jako to ma rolba

2laufy rovne =elegance znacici vetsinou ne malou motorizaci

2laufy nahoru=freza,parnik,tuning
Odpovědět