Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
lauf na BMW
panove, muze mi nekdo z majitelu rict co je zajimaveho na tom, ze si navarim na uuto dvojici rour o prumeru 100mm a ohnutych smerem nahoru?????
chapu 2 duvody:
1. srat policajty coz ma za nasledek ze nemaji radi bmw jako takove protoze to ma 30% modelu e36
2. kourovy efekt odparujici se vody asi napodobujici lokomotivu kde se po desti odparuje plny tlumic vody
:!: :!: :?: :?:
konkretne treba toto
http://www.alu-pneu.cz/vit/50.0008.19.jpg
chapu 2 duvody:
1. srat policajty coz ma za nasledek ze nemaji radi bmw jako takove protoze to ma 30% modelu e36
2. kourovy efekt odparujici se vody asi napodobujici lokomotivu kde se po desti odparuje plny tlumic vody
:!: :!: :?: :?:
konkretne treba toto
http://www.alu-pneu.cz/vit/50.0008.19.jpg
-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju si když mi bylo 18 a měl sem první auto tak se mi DTM výfuk docela líbil a dokázal jsem si ho tehdá na autě představit
naštěstí tehdy na takové kreace nezbyly peníze a tak můžu s čistým srdcem říct, že moje první auto nebylo tuningem (až na volant) vůbec zasaženo a teď po letech jsem za to rád.. 
Teď už se mi to absolutně nelíbí a koupit s tím auto jde to hned pryč. Ale chápu, že třeba mladým klukom se to líbí tak jako mě tehdy...

Teď už se mi to absolutně nelíbí a koupit s tím auto jde to hned pryč. Ale chápu, že třeba mladým klukom se to líbí tak jako mě tehdy...

-
- Klubové ID: 687
Jako jo, taky jsem byl ucho a mel na tříce DTM, sice ovál a dvouplášť, ale měl. Holt asi každej kluk kolem 17-19 chce mít závoďáka, 99% na něj nemá a tak si aspoň koupí uřvanej lauf a připadá si jako by ten okruhový speciál měli, že to žere min o litr víc a budí pozornost se v 18-ti neřeší, nebo spíš vníma jako plus
Tak jim ty laufy dopřej 95% z nich dospěje...

Tak jim ty laufy dopřej 95% z nich dospěje...

tebe uz lecili? ze to vis?:lol:fidzi píše:Každému se líbí něco jiného, tak jim to neber.
AD.1 To jsi opravdu přesvědčen, že policajti nemají rádi všechny BMW kvůli hrstce tuningových laufů? Paranoia se dá léčit

lecit potrebujou ti co si to tam daj, kluci v 18ti letech by si meli vybijet zlost na Skode 120
- Killca
- Klubové ID: 1648
no jako zrovna me to treba dost opruzuje, kdyz je to zrovna treba ta lesenovka, co rve pres pul prahy, proto si myslim, ze to neni kazdyho vec, kdyz to zasahuje do myho zivota timto i nepovolenym zvukemDanny píše:nezlob se ale tebe něco žere? to jaký si kdo dá výfuk na auto je snad každého věc i kdyby tam měl navařenej kus lešeňovky
pokud se s tím necpe na nějaké show&shine tak nemá vůdec smysl to komentovat
to fakt nepochopím - smysl těchto topiců :tutuk:

vlevo je matal
a vpravo Killca 

hele kdybyjste meli okolo sebe hejno tuneru kteri porad jezdi sem tam a nyni je napadlo ,ze si namontujou tyhl zverstva......asi by jste se taky ptali........."boze prooooooc!!?????"
dyt 328 ma nadherny zvuk s origo vyukem nebo mko jen dve roury a staci to......videli jste ze snad nove EMka by mely neco takoveho od vyroby???? vsude staci rovny vyfuk!!!! ...nechte to TDickam at si zakourej celou zad a je klid, mimochodem pro takoveto auto je oznaceni "respekt + 20HP "
v modranech jezdi jedno zprasene modre coupe- kola hobluji lemy-mnamka a koukaj z toho tyhle roury jenze o prumeru 15cm 2X, je slyset asi 4bloky nez dojede, to je muj dosavadni kral :) "DK"
dyt 328 ma nadherny zvuk s origo vyukem nebo mko jen dve roury a staci to......videli jste ze snad nove EMka by mely neco takoveho od vyroby???? vsude staci rovny vyfuk!!!! ...nechte to TDickam at si zakourej celou zad a je klid, mimochodem pro takoveto auto je oznaceni "respekt + 20HP "
v modranech jezdi jedno zprasene modre coupe- kola hobluji lemy-mnamka a koukaj z toho tyhle roury jenze o prumeru 15cm 2X, je slyset asi 4bloky nez dojede, to je muj dosavadni kral :) "DK"
nezlobse ze pouziju tvuj priklad ale- mas ho nakrivoROBi píše:Já ho tam mám taky. Sice od původního majitele, sám bych vybíral jinak, ale zvuk to oproti serii jiný nemá, jen to o malinko víc hučí a proti gustu žádný dišputát, nebo jak se to píše

2laufy rovne =elegance znacici vetsinou ne malou motorizaci
2laufy nahoru=freza,parnik,tuning
-
- Klubové ID: 1749
Mirda328 píše:hele kdybyjste meli okolo sebe hejno tuneru kteri porad jezdi sem tam a nyni je napadlo ,ze si namontujou tyhl zverstva......asi by jste se taky ptali........."boze prooooooc!!?????"
v modranech jezdi jedno zprasene modre coupe- kola hobluji lemy-mnamka a koukaj z toho tyhle roury jenze o prumeru 15cm 2X, je slyset asi 4bloky nez dojede, to je muj dosavadni kral"DK"
kdyby měly osatní auta zvuk jak Mko tak si tam nikdo ladák dávat nebude

-
- Klubové ID: 2218
Sam mam Eisenmanna DTM 2x76 na 2.5 a ze by na me nekdo poukazoval jako na tuzera?Takovej lauf je za 20k takze asi taak......pokud jas vim,tak Lamborghini Countach a Diablo mely taky laufy nahoru

Mirda328 píše:nezlobse ze pouziju tvuj priklad ale- mas ho nakrivoROBi píše:Já ho tam mám taky. Sice od původního majitele, sám bych vybíral jinak, ale zvuk to oproti serii jiný nemá, jen to o malinko víc hučí a proti gustu žádný dišputát, nebo jak se to píše
a to ma snad kazdej
mymochodem hlavne ze tam je a je ohnuty nahoru jako to ma rolba
2laufy rovne =elegance znacici vetsinou ne malou motorizaci
2laufy nahoru=freza,parnik,tuning