Ahoj, podobné téma jsem tu našel, ale bylo to v sekci 3er potažmo 7er.
Zajímá mne, jaký benzin tankujete do motoru M54? 95 okt, nebo 98 okt? A je v tom rozdíl? Na http://www.spritmonitor.de jsem našel, že pro tyto motory tankují 95 okt., 98 okt. a někteří dokonce 100 okt.
Sice nemam tenbhle motor .. ale asi takhle . rozdíl mezi 95 a 100 oktanovým číslem poznáš u velmi výkoných motorů s spalovaním na to úzpůsobeným ( Test Fifth Gear) Impreza WRX Sti + 2HP ... u všeho slabšího nezaznamenali zvýšení výkonu)
Takže klidně tankuj 95 popř 98 . Spíš než na oktanové číslo bych hleděl na kvalitu benzínu a jejeho aditiv.Kvaltní aditiva najdeš v benzínu V-power ( 95okt). Aral verva. Agip, atd.. Vyhnul bych se benzína z např Unipetrol ,které obsahují procento lehkých topných olejů ( snižovaní cen benzínu na ukor jeho kvality)
natankoval jsem 98 a spotřeba se mi kupodivu zvýšila, ačkoliv by to mělo teoreticky byt přesně opačně. Nechápu to, vrátil jsem se k 95. Rozdíl mezi 95 a 98 ve výkonu nula nic, asi jsem čekal zázraky
Podívej, to je složitý. Je taky dost možný, že to co tam prodávaj pod "98" je obyč 95 nebo něco jiného ale pochybné kvality. Koneckonců, lepší kvalitní 95 než nějakej šmejd byť s vyšším okt. číslem.
Test benzinu bohužel nikde nenajdeš, existuje ale test nafty.
Nejde mi ani tak o nějaký nárust výkonu, je mi jasné, že rozdíl mezi 95 a 98 asi člověk nepozná. Spíš mne zajímá, jestli je pro ten motor vhodnější 98 z hlediska životnosti, spotřeby atd., nebo je to jedno.
Co se týče životnosti motoru . Tak to vůbec nehleď na oktanové číslo ale na již zmíněná aditiva.
Čistící efekt benzínu Carrera (95,98) V-power (95,100) byl prokázan u motoru jezdící výhradně na tento benzí minimalně po dobu 5000km.
Opravdu do svéhoho mazla tankuj klidně 95 ale osvědčených značek.
( Shell možná sklamal u nafty ale jeho V-power je kvalitní benzín)
ten V-power .. název trošku klame nemá zvedat výkon ale jen je nadopován lepšími aditivy s čistícím efektem.(Racing znamená stejná aditivy ale 100 oktan)
Obdobné vlastnosti mají již zmíněné benzíny od OMV, AGIP, i Benzina se svou Verva se celkem vyšvihla.
Tankuj normál 95ku u ověřených zdrojů a na nic jiného nehleď... brát ty "lepší" benzíny o několik kč dražší je dle mě vyhazování peněz bez jediného efektu.
sinc píše:To me taky zajima u E46 mam v TP 98oktanu.. taky se nic nedeje kdyz naleju 95? Posledni dobou tankuju pouze vervu100 a rozdil nejak nepozoruju...
No, bavil jsem se o verve 100 na benzínce s chlapem za kasou a ten říkal, že je to normální 98, akorát jsou tam aditiva...
tak kdyz to vydavaj jako 100oktanu tak by to melo mit 100oktanu ne? ty aditiva jsou taky asi prospesny. Jak je to s tim kdyz vyrobce urcuje 98 oktanu a ja vemu 95
mě to tu připadne, jako že tu někteří lidi ani neví že o.č. se dá aditivama zvýšit
a k čemu vůbec o.č. je
a co jsou aditiva
není zas tak složitý o tom na netu i bmwklubu.cz něco najít
sinc: zvýšení spotřeby, při dlouhodobějším používání hrozí poškození motoru
hlavně nekoukej na to jestli je to značková pumpa nebo ne(shell,OMV,ARAL,BENZINA,apod..) jed se podívat před rafinérku a tam ti přijede cisterna s nápisem shell,pak omv,potom benzin a potom neoznačená zrezlá,kterou bych nepustil ani na silnici,potom HDB atd...prostě ten benzín je stejnej jak u malinký pumpy za městem i u tý veliký kde má velikej shop! asi tak.
Tiff_needel píše:hlavně nekoukej na to jestli je to značková pumpa nebo ne(shell,OMV,ARAL,BENZINA,apod..) jed se podívat před rafinérku a tam ti přijede cisterna s nápisem shell,pak omv,potom benzin a potom neoznačená zrezlá,kterou bych nepustil ani na silnici,potom HDB atd...prostě ten benzín je stejnej jak u malinký pumpy za městem i u tý veliký kde má velikej shop! asi tak.
Přitom se to liší + - koruna až dvě koruny..
Jo tak tohle už sem slyšel i od člověka mě dost blízkého, který uvnitř areálu přímo něco opravoval Co má ale pak člověk tankovat a čemu věřit?
Tiff_needel píše:hlavně nekoukej na to jestli je to značková pumpa nebo ne(shell,OMV,ARAL,BENZINA,apod..) jed se podívat před rafinérku a tam ti přijede cisterna s nápisem shell,pak omv,potom benzin a potom neoznačená zrezlá,kterou bych nepustil ani na silnici,potom HDB atd...prostě ten benzín je stejnej jak u malinký pumpy za městem i u tý veliký kde má velikej shop! asi tak.
Přitom se to liší + - koruna až dvě koruny..
Jo tak tohle už sem slyšel i od člověka mě dost blízkého, který uvnitř areálu přímo něco opravoval Co má ale pak člověk tankovat a čemu věřit?
čemu věřit,to už je věc jiná,ale myslím že do těch víceoktanovejch benzínu,něco přidávaj,nevím,kdyby to tak nebylo a nesplňovalo to ty oktany atd,tak by ČOIka zakročila,kolikrát se berou vzorky atd,je to řešený i medialně.
Já po zkušenosti a pročtení všech názorů zůstávám u SHELL. Tankuji do M54 natural 95. Při tankování V-Power a V-Power Racing mi začal brát olej. Beru normální natural a pohoda. Na názory tady kluků klubáků jsem vyzkoušel LUK OIL a katastrofa (a to vyloženě), zkusil jsem i BENZINA a žádná hitparáda. SHELL pro mě vítězí. Autí je prostě znatelně svižnější. Jiné palivo brát nebudu..