Ahoj všichni co máte jeden z těchto modelů. Včera jsem slyšel možná fámu, že u těchto modelů se projevuje závada na brzdách a automobil jednoduše přestane brzdit. Prý je to výrobní vada a je nutné vyměňovat v nějakých pravidelných intervalech nějaké zařízení u brzd. Prý se už stalo hodně nehod u těchto vozů. Je to blbost a nebo je něco na tom pravdy?
Tak doufám, že to tak je. Ono o ulamování klapek v sání a následným poškození motoru u dieslových motorů (525d a 530d) se taky moc nemluví a je to pravda. Díky za předchozí odpověď. Jirka
jezdec píše:Tak doufám, že to tak je. Ono o ulamování klapek v sání a následným poškození motoru u dieslových motorů (525d a 530d) se taky moc nemluví a je to pravda. Díky za předchozí odpověď. Jirka
O ulamování klapek se mluví a píše naprosto všude o brzdách ne.
jezdec píše:Ahoj všichni co máte jeden z těchto modelů. Včera jsem slyšel možná fámu, že u těchto modelů se projevuje závada na brzdách a automobil jednoduše přestane brzdit. Prý je to výrobní vada a je nutné vyměňovat v nějakých pravidelných intervalech nějaké zařízení u brzd. Prý se už stalo hodně nehod u těchto vozů. Je to blbost a nebo je něco na tom pravdy?
Nesmysl, to by bylo zmedializovane a BMW celilo tolika zalobam, ze by si mohli hodit smycku. Nic nemuzes prestat jen tak brzdit, kdyz je okruh v cajku a nikdo ti neprorizne hadice brzdove:D
sorry za OT, ale když už je tady to vlákno o brzdách budu nově střikat brzdy na E 36 v černý metle, jakou barvou máte nastříkany třmeny? Červenou se mi to dělat nechce, to má každej, tak modrá nebo zelená třeba
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ryan píše:sorry za OT, ale když už je tady to vlákno o brzdách budu nově střikat brzdy na E 36 v černý metle, jakou barvou máte nastříkany třmeny? Červenou se mi to dělat nechce, to má každej, tak modrá nebo zelená třeba
POkud nemas brzdice, ktere stoji zato vystavovat (cili poradne), tak je nenatirej vubec nebo cernou:)))
ryan píše:sorry za OT, ale když už je tady to vlákno o brzdách budu nově střikat brzdy na E 36 v černý metle, jakou barvou máte nastříkany třmeny? Červenou se mi to dělat nechce, to má každej, tak modrá nebo zelená třeba
POkud nemas brzdice, ktere stoji zato vystavovat (cili poradne), tak je nenatirej vubec nebo cernou:)))
šestipístky a vrtaný kotouče
Tak pouvazuj nad stribrnou nebo nejakou sedou ...cervene jsou out
šestipístky a vrtaný kotouče
divny ze uz nejsou v nejake barve.. to je nejakej no name bo co??