Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BRZDY U MODELU E60 A E61

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jezdec

#1 Příspěvek od jezdec »

Ahoj všichni co máte jeden z těchto modelů. Včera jsem slyšel možná fámu, že u těchto modelů se projevuje závada na brzdách a automobil jednoduše přestane brzdit. Prý je to výrobní vada a je nutné vyměňovat v nějakých pravidelných intervalech nějaké zařízení u brzd. Prý se už stalo hodně nehod u těchto vozů. Je to blbost a nebo je něco na tom pravdy?
prase007

#2 Příspěvek od prase007 »

O E60 jsem toho nastudoval opravdu hodně, ale o tomhle jsem nikdy neslyšel, ani se o tom nikde nepíše, takže za mě je to fáma a blábol.
jezdec

#3 Příspěvek od jezdec »

Tak doufám, že to tak je. :D Ono o ulamování klapek v sání a následným poškození motoru u dieslových motorů (525d a 530d) se taky moc nemluví a je to pravda. :( Díky za předchozí odpověď. Jirka
prase007

#4 Příspěvek od prase007 »

jezdec píše:Tak doufám, že to tak je. :D Ono o ulamování klapek v sání a následným poškození motoru u dieslových motorů (525d a 530d) se taky moc nemluví a je to pravda. :( Díky za předchozí odpověď. Jirka

O ulamování klapek se mluví a píše naprosto všude :) o brzdách ne.
Yngwie

#5 Příspěvek od Yngwie »

jezdec píše:Ahoj všichni co máte jeden z těchto modelů. Včera jsem slyšel možná fámu, že u těchto modelů se projevuje závada na brzdách a automobil jednoduše přestane brzdit. Prý je to výrobní vada a je nutné vyměňovat v nějakých pravidelných intervalech nějaké zařízení u brzd. Prý se už stalo hodně nehod u těchto vozů. Je to blbost a nebo je něco na tom pravdy?

Nesmysl, to by bylo zmedializovane a BMW celilo tolika zalobam, ze by si mohli hodit smycku. Nic nemuzes prestat jen tak brzdit, kdyz je okruh v cajku a nikdo ti neprorizne hadice brzdove:D
ryan

#6 Příspěvek od ryan »

sorry za OT, ale když už je tady to vlákno o brzdách budu nově střikat brzdy na E 36 v černý metle, jakou barvou máte nastříkany třmeny? Červenou se mi to dělat nechce, to má každej, tak modrá nebo zelená třeba :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

ryan píše:...jakou barvou máte nastříkany třmeny?

Žádnou
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Yngwie

#8 Příspěvek od Yngwie »

ryan píše:sorry za OT, ale když už je tady to vlákno o brzdách budu nově střikat brzdy na E 36 v černý metle, jakou barvou máte nastříkany třmeny? Červenou se mi to dělat nechce, to má každej, tak modrá nebo zelená třeba :D

POkud nemas brzdice, ktere stoji zato vystavovat (cili poradne), tak je nenatirej vubec nebo cernou:)))
ryan

#9 Příspěvek od ryan »

Yngwie píše:
ryan píše:sorry za OT, ale když už je tady to vlákno o brzdách budu nově střikat brzdy na E 36 v černý metle, jakou barvou máte nastříkany třmeny? Červenou se mi to dělat nechce, to má každej, tak modrá nebo zelená třeba :D

POkud nemas brzdice, ktere stoji zato vystavovat (cili poradne), tak je nenatirej vubec nebo cernou:)))

šestipístky a vrtaný kotouče :roll:
Yngwie

#10 Příspěvek od Yngwie »

ryan píše:
Yngwie píše:

Tak pouvazuj nad stribrnou nebo nejakou sedou ...cervene jsou out
Filozof

#11 Příspěvek od Filozof »

Na černém autě jsem videl brzdy kremově bílé s nápisem BREMBO a bylo to perfektní. Takže doporučuji. :wink:
ryan

#12 Příspěvek od ryan »

Filozof píše:Na černém autě jsem videl brzdy kremově bílé s nápisem BREMBO a bylo to perfektní. Takže doporučuji. :wink:

:) díky tahle kombinace se mi začína zamlouvat :)
michalhof

#13 Příspěvek od michalhof »

ryan píše:
Yngwie píše:

divny ze uz nejsou v nejake barve.. to je nejakej no name bo co??
Odpovědět