Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zase to BMW

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Thomeeno23 »

zdraviim vseckny tak jsem tu zaseejc tentokrat mi ma e34 TDS nestartuje...teda obcas...vetsinou rano prijdu udelam drc a auticko bezi..z vejfuku se sice vyvali bilej kour ale to vem cert ovsem ted se mi uz 2 krat stalo ze jsem prisel nazhavil auticko udela na drc jakoze by uz chtelo nastartovat ale najednou nic a pak muzu tocit jak blazen treba 5 minut a az pak to naskoci....udelalo mi to zatim jen 2 krat ale dost me to znervoznuje dik za rady

Toto téma patří do sekce Servis - 5er, zde bylo uzamčeno, viz Pravidla
MOD (Francis)
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Thomeeno23 »

napadlo me v crashi cerpadlo ale to by to obycejne nestartovalo na drc
Kail
Klubové ID: 1612

#3 Příspěvek od Kail »

Zastudena nebo za tepla?Jestli zastudena tak bych to viděl na padající naftu,popř. zkusit vyměnit naftovej filtr...
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Thomeeno23 »

praveze za studena....za tepla jak kdy nekdy taky na drc nekdy musim dyl tocit ale neni to nic hroznyho je to v radech sekund tohle je toceni treba 5 minut v kuse samozrejme s prerusovaniim
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Thomeeno23 »

zjistil sem akorat ze to nema vliv na dobus tani pac jsem byl o vejkendu pryc a auto 4 dny stalo pred domem pak jsem prisel drcnul jsem a auticko bezelo ale vcera jsem vecer docxela pozde prijel nechal chvili bezet klasika chcipnul a ted sem k tomu prisel nazhavil a jak rikam jednou to udelalo jako ze jo a pak musim tocit bandu jak svin :(
Kail

#6 Příspěvek od Kail »

Od filtru k čerpadlu by měla být průhledná hadička,až to zase nebude chtít naskočit tak tam koukni jestli je tam nafta,jestli není průhledná tak jí můžeš zkusit odpojit a uvidíš.Nejspíš tam nafta nebude,potom bych koupil novej naftovej filtr a uvidíš,když se nic nezmění tak musíš hledat netěsnost...

A nebo máš KO žhavky,ale to by to mělo dělat vždy... :?
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Thomeeno23 »

heej tak dikes koukam mas stejnou karu jak ja mam tez sedan 95 tds ale cerstve jo zkusenost se pozna :D ....naftovej filtr me nenapadl ale je to dost pravdepodobny pac kdyz jsem ho koupil ta jak jsme menili olej olejovej filtr a cistil sem vzduchac tak to vsechno bylo brutalne zasrany..olej pod ryskou a cernej jak bota ze vzduchace jsme vysypali strasnou kopici bordelu...ruzny vosy a tak podobne...divil jsem se ze to vubec aspon trochu mohlo sat takze naftovej filtr na tom nebude o nic lip...a ta hadicka se vypojuje u filtru??je totiz cerna
Kail

#8 Příspěvek od Kail »

To je jedno kde,prostě až to nebude chtít naskočit tak jí vypoj a uvidíš jestli něco teče nebo ne...Ale pokud je to jak říkáš a filtr jsi neměnil tak by to mohlo pomoct :wink:

Ještě mně napadá - nemá na to vliv množství nafty v nádrži?Nedělá to jen když máš málo nafty?

A koukám že jsi z Budějek,se třeba potkáme,tak zdrav :D :wink:
Odpovědět