Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zase to BMW
-
- Kontaktovat uživatele:
zdraviim vseckny tak jsem tu zaseejc tentokrat mi ma e34 TDS nestartuje...teda obcas...vetsinou rano prijdu udelam drc a auticko bezi..z vejfuku se sice vyvali bilej kour ale to vem cert ovsem ted se mi uz 2 krat stalo ze jsem prisel nazhavil auticko udela na drc jakoze by uz chtelo nastartovat ale najednou nic a pak muzu tocit jak blazen treba 5 minut a az pak to naskoci....udelalo mi to zatim jen 2 krat ale dost me to znervoznuje dik za rady
Toto téma patří do sekce Servis - 5er, zde bylo uzamčeno, viz Pravidla
MOD (Francis)
Toto téma patří do sekce Servis - 5er, zde bylo uzamčeno, viz Pravidla
MOD (Francis)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
zjistil sem akorat ze to nema vliv na dobus tani pac jsem byl o vejkendu pryc a auto 4 dny stalo pred domem pak jsem prisel drcnul jsem a auticko bezelo ale vcera jsem vecer docxela pozde prijel nechal chvili bezet klasika chcipnul a ted sem k tomu prisel nazhavil a jak rikam jednou to udelalo jako ze jo a pak musim tocit bandu jak svin 

-
- Klubové ID: 1612
Od filtru k čerpadlu by měla být průhledná hadička,až to zase nebude chtít naskočit tak tam koukni jestli je tam nafta,jestli není průhledná tak jí můžeš zkusit odpojit a uvidíš.Nejspíš tam nafta nebude,potom bych koupil novej naftovej filtr a uvidíš,když se nic nezmění tak musíš hledat netěsnost...
A nebo máš KO žhavky,ale to by to mělo dělat vždy...
A nebo máš KO žhavky,ale to by to mělo dělat vždy...

-
- Kontaktovat uživatele:
heej tak dikes koukam mas stejnou karu jak ja mam tez sedan 95 tds ale cerstve jo zkusenost se pozna
....naftovej filtr me nenapadl ale je to dost pravdepodobny pac kdyz jsem ho koupil ta jak jsme menili olej olejovej filtr a cistil sem vzduchac tak to vsechno bylo brutalne zasrany..olej pod ryskou a cernej jak bota ze vzduchace jsme vysypali strasnou kopici bordelu...ruzny vosy a tak podobne...divil jsem se ze to vubec aspon trochu mohlo sat takze naftovej filtr na tom nebude o nic lip...a ta hadicka se vypojuje u filtru??je totiz cerna

-
- Klubové ID: 1612
To je jedno kde,prostě až to nebude chtít naskočit tak jí vypoj a uvidíš jestli něco teče nebo ne...Ale pokud je to jak říkáš a filtr jsi neměnil tak by to mohlo pomoct
Ještě mně napadá - nemá na to vliv množství nafty v nádrži?Nedělá to jen když máš málo nafty?
A koukám že jsi z Budějek,se třeba potkáme,tak zdrav

Ještě mně napadá - nemá na to vliv množství nafty v nádrži?Nedělá to jen když máš málo nafty?
A koukám že jsi z Budějek,se třeba potkáme,tak zdrav