Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 316 r.v.92 kde najdu vin momoru?
Zdravim vsechny.mam svy prvni bawo.mam asi velkej problem!-dnes jsem byl na evidencce a pan mechanik nemohl najit cislo-oznaceni motoru,mela by to byt M40 164E1 hledal jenom u olejovy merky ale nic tam nebylo
bral to smirhlem a nic,bylo to zrezly,takze jsem evidenckou neprosel,tudis si auto nemohu prihlasit na sebe!prijel jsem domu pokecal s mechanikem a sel to smihrlovat nic tam neni,az na kov jsem to teda nedal,ale fakt nevim co ted?znamej rikal ze tam muze byt novej blok,jenze auto je samo z nemecka,tak pochybuji,ze by tam nenechali vyrazit cislo,asi bude obrousene,nebo co.poradte jsem z prahy a fakt nevim co delat..
predem dekuji za odpoved Alex
-
DieterBonrath
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto z duplikované diskuseAlexru píše:tak uz jsme nasli podle nemeckych stranek kde my mel byt,a je to tam,kde jsem predpokladal.ted nevim,jestli o tom mam psat,ale jak se to da udelat,samosebou nejlevnejc,aby tam zas byl.je fakt ze mohl treba vyreznout,co jdyz nekdo prede mnou to taky smihrloval...mam si na to snad vzit lupu,nebo ho kvuli tomu prodat,nebo skocit ze skalynejak to preci musi jit.slysel jsem ze byl ten samy problem s fordem a rekli mu za overeni 8,5klacku! plus vyrazeni 4000 to bych to vyrazeni pochopil,ze motor musi ven ale to overeni asi taky neudela jen tak zadny servis ze?tak fat nevim poradte.zatim si s sebou budu vozit ten papir,co jsem dostal na evidenci-tudis nemohu prihlasit atd.a snad to nejak vymyslim,nebo vymyslime.hlavu rozhodne nevesim
Alex
MOD (Francis)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition