Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 316 r.v.92 kde najdu vin momoru?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Alexru

#1 Příspěvek od Alexru »

Zdravim vsechny.mam svy prvni bawo.mam asi velkej problem!-dnes jsem byl na evidencce a pan mechanik nemohl najit cislo-oznaceni motoru,mela by to byt M40 164E1 hledal jenom u olejovy merky ale nic tam nebylo :cry: bral to smirhlem a nic,bylo to zrezly,takze jsem evidenckou neprosel,tudis si auto nemohu prihlasit na sebe!prijel jsem domu pokecal s mechanikem a sel to smihrlovat nic tam neni,az na kov jsem to teda nedal,ale fakt nevim co ted?znamej rikal ze tam muze byt novej blok,jenze auto je samo z nemecka,tak pochybuji,ze by tam nenechali vyrazit cislo,asi bude obrousene,nebo co.poradte jsem z prahy a fakt nevim co delat.. :cry: predem dekuji za odpoved Alex
DieterBonrath

#2 Příspěvek od DieterBonrath »

po směru jízdy je to vlevo (u řidiče), hledej pod nádobkou na servo, úplně dole na bloku (spíše vzadu), je tam malý nálitek bývá hodně orezlý... Mě ho našli včera na Stk bez větších problémů
krtek
Klubové ID: 2549

#3 Příspěvek od krtek »

To je zase na jakýho vola natrefíš...Třeba mě na evidenčce číslo motoru taky nenašel a napsal do papírů : Číslo motoru: " Nepřístupné zástavbou motoru" a bylo....Zkus zajet někam jinam na evidenčku, nebo teď vlastně musíš asi zase k němu co ?! :?
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Slavisimo »

Odkud si? Co udelat vymaz motoru?
Holly Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1819

#5 Příspěvek od Holly Moderátor »

Slavisimo: vymažou číslo motoru, ale ne typ, aby někdo nenacpal do 1,6ky 3litr. Výmaz čísla motoru se dělá, pokud ti třeba odejde motor a ty ho chceš vyměnit kus za kus, potom se vymaže sériové číslo motoru, ale typ musí zůstat...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Alexru píše:tak uz jsme nasli podle nemeckych stranek kde my mel byt,a je to tam,kde jsem predpokladal.ted nevim,jestli o tom mam psat,ale jak se to da udelat,samosebou nejlevnejc,aby tam zas byl.je fakt ze mohl treba vyreznout,co jdyz nekdo prede mnou to taky smihrloval...mam si na to snad vzit lupu,nebo ho kvuli tomu prodat,nebo skocit ze skaly :mad: nejak to preci musi jit.slysel jsem ze byl ten samy problem s fordem a rekli mu za overeni 8,5klacku! plus vyrazeni 4000 to bych to vyrazeni pochopil,ze motor musi ven ale to overeni asi taky neudela jen tak zadny servis ze?tak fat nevim poradte.zatim si s sebou budu vozit ten papir,co jsem dostal na evidenci-tudis nemohu prihlasit atd.a snad to nejak vymyslim,nebo vymyslime.hlavu rozhodne nevesim :roll: Alex
Přesunuto z duplikované diskuse
MOD (Francis)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od BMWPower »

Typ motoru... :D
Měl jsem s tím taky problém.
"Pan Mechanik" měl uvést: "Z důvodu zakrytování motoru typ nezjištěn. Holt blbečci jsou všude...

jinak při koupi vozidla sis to neukontroloval???
hanzikk
Klubové ID: 1988

#8 Příspěvek od hanzikk »

Já nevim jak u 316, ale u mý 323 to neni na bloku, ale u pravýho tlumiče je taková destička a tam je typ motoru atd. a na evideňce to uznali...
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Slavisimo »

Holly píše:Slavisimo: vymažou číslo motoru, ale ne typ, aby někdo nenacpal do 1,6ky 3litr. Výmaz čísla motoru se dělá, pokud ti třeba odejde motor a ty ho chceš vyměnit kus za kus, potom se vymaže sériové číslo motoru, ale typ musí zůstat...
jojojo omlouvam se :oops: uz sem to pochopil
Alexru

#10 Příspěvek od Alexru »

cau lidi.tak uz vim,jakou cestou se dam..bude to razba s origo papirama a pujde dolu pod parohy u setrvacniku na blok a vsechno ofiko.kdyz bude mit nekdo podobnej problem,s cim nepocitam,protoze tohle se muze stat jenom me,tak mi sem napiste a ja vas nasmeruji spravnou cestou.zatim a ad to jede!!! :D
Odpovědět