Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

335i za 15k Euro?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Infe

#1 Příspěvek od Infe »

Co si o tom myslite? Neumim moc nemecky, tak jestli tam je nekde napsanej nakej duvod, proc je to tak levny, tak sem si nevsim, takze moc nechapu :-).

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Kami1
Klubové ID: 2167

#2 Příspěvek od Kami1 »

asi jim vypadla nula
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Marty_ »

Lol on dnes existuje nekdo kdo by se na totok chytil?:)))
zkus tam zavolat / napsat:) za 15 fakt asi jeste chvili zdravy nebudou, doufam aspon..
kyo

#4 Příspěvek od kyo »

vzdycky na mobile.de a auto.de najdes tak prvni dve-tri auta za o dost nizsi cenu nez jsou ty ostatni ( a az podle tech se mi zda ze poznas skutecnou prumernou cenu toho auta r.v., motorizace atd.) tady ten levnej predvoj bude mit vzdycky podle me nejakej hacek.

tenhle inzerat navic byla asi chyba, uz tam neni.
Vanour
Klubové ID: 1842

#5 Příspěvek od Vanour »

mno nevim ja ji nasel taky pomerne levne za 27k zde:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
kyo

#6 Příspěvek od kyo »

tak opět je tu otázka, proč je o tolik levnější než ostatní.. závěry, že se za tyhle peníze dá sehnat v dobrém stavu bych z toho. na základě inzerátu. nevyvozoval :)
Infe

#7 Příspěvek od Infe »

No me spis zajima v cem konkretne byva ten hacek. Jako, ze se dovolate na nakou linku se zvysenou sazbou? Nebo ze se dovolate, domluvite, prijedete a nekdo vas tam veme po hlave? Nebo proste jen spam? Uz jsem si toho vsim vickrat, ze na mobile.de se takovy inseraty objevujou, tak sem cekal, ze tu nekdo napise treba konkretni zkusenost ;-)...
kyo

#8 Příspěvek od kyo »

no třeba to je jen naleštěná bída.. zbouraná a natřicetkrát opravovaná :) nebo skutečná cena bude o pár euro vyšší.. případně po tobě budou chtít zálohu kterou když pošleš, tak už to auto nikdy neuvidíš.
Yngwie

#9 Příspěvek od Yngwie »

Nebo případně tě turek placne po hlavě a vezme si těch 15k euro :)
ARMAN

#10 Příspěvek od ARMAN »

to že inzerat rychle zmizel a cena hluboko pod realnou muže znamenat že ten člověk asi byli uplně někde jinde a zrovna se rozvadi nebo mu ho někdo odkazal proto bude chtit poslat zalohu vratnou samozřejmě :P myslim že i tady na foru byl někdo co na to skočil
chimerra
Klubové ID: 1059
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od chimerra »

Infe píše:No me spis zajima v cem konkretne byva ten hacek. Jako, ze se dovolate na nakou linku se zvysenou sazbou? Nebo ze se dovolate, domluvite, prijedete a nekdo vas tam veme po hlave? Nebo proste jen spam? Uz jsem si toho vsim vickrat, ze na mobile.de se takovy inseraty objevujou, tak sem cekal, ze tu nekdo napise treba konkretni zkusenost ;-)...
telefon ti nikdo nezvedne a na mail ti prijde reakce ze to prodava protoze je ted auto ve spanelsku kde je drahy pojisteni a ze ho mel v nemecku jako pracovni a proto prodava tak levne, pak ti rekne ze neni problem ti auto zdarma dopravit, at mu posles zalohu a pak budes chvili jezdit, ale das mu zalohu a finish :D

vetsinou jsou to fotky aut z bimmerforum nebo tak nejak... uz tam bylo i jedno odsud :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matal Moderátor »

Nebuďte naivní, nebo si myslíte, že někdo prodá auto za polovinu tržní hodnoty..? Většinou je to podvod, chtějí poslat zálohu a nazdar.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
honzii

#13 Příspěvek od honzii »

jak chtějí zálohu tak se na to hned vykašlat a hledat jiný, na mě to taky zkoušeli, jinak na mobile.de se dá nastavit aji čeština :wink:
hajdulak
Klubové ID: 1869

#14 Příspěvek od hajdulak »

TAHAJ TAM TAKHLE LIDI A PAK REKNOU ZE JE PRODANY A VNUCOJOU TI JINE. HLAVNE POLAKY A TAK!!!
Tiff_needel
Klubové ID: 1908

#15 Příspěvek od Tiff_needel »

kyo píše:vzdycky na mobile.de a auto.de najdes tak prvni dve-tri auta za o dost nizsi cenu nez jsou ty ostatni ( a az podle tech se mi zda ze poznas skutecnou prumernou cenu toho auta r.v., motorizace atd.) tady ten levnej predvoj bude mit vzdycky podle me nejakej hacek.

tenhle inzerat navic byla asi chyba, uz tam neni.

Nebudu to sem psát dvakrát,přesně tak,-setkal jsem se tím tím a ne jenom u BMW,ale i třeba u tahačů a nebo motorek! :D
Odpovědět