vzdycky na mobile.de a auto.de najdes tak prvni dve-tri auta za o dost nizsi cenu nez jsou ty ostatni ( a az podle tech se mi zda ze poznas skutecnou prumernou cenu toho auta r.v., motorizace atd.) tady ten levnej predvoj bude mit vzdycky podle me nejakej hacek.
tak opět je tu otázka, proč je o tolik levnější než ostatní.. závěry, že se za tyhle peníze dá sehnat v dobrém stavu bych z toho. na základě inzerátu. nevyvozoval
No me spis zajima v cem konkretne byva ten hacek. Jako, ze se dovolate na nakou linku se zvysenou sazbou? Nebo ze se dovolate, domluvite, prijedete a nekdo vas tam veme po hlave? Nebo proste jen spam? Uz jsem si toho vsim vickrat, ze na mobile.de se takovy inseraty objevujou, tak sem cekal, ze tu nekdo napise treba konkretni zkusenost ...
no třeba to je jen naleštěná bída.. zbouraná a natřicetkrát opravovaná nebo skutečná cena bude o pár euro vyšší.. případně po tobě budou chtít zálohu kterou když pošleš, tak už to auto nikdy neuvidíš.
to že inzerat rychle zmizel a cena hluboko pod realnou muže znamenat že ten člověk asi byli uplně někde jinde a zrovna se rozvadi nebo mu ho někdo odkazal proto bude chtit poslat zalohu vratnou samozřejmě myslim že i tady na foru byl někdo co na to skočil
Infe píše:No me spis zajima v cem konkretne byva ten hacek. Jako, ze se dovolate na nakou linku se zvysenou sazbou? Nebo ze se dovolate, domluvite, prijedete a nekdo vas tam veme po hlave? Nebo proste jen spam? Uz jsem si toho vsim vickrat, ze na mobile.de se takovy inseraty objevujou, tak sem cekal, ze tu nekdo napise treba konkretni zkusenost ...
telefon ti nikdo nezvedne a na mail ti prijde reakce ze to prodava protoze je ted auto ve spanelsku kde je drahy pojisteni a ze ho mel v nemecku jako pracovni a proto prodava tak levne, pak ti rekne ze neni problem ti auto zdarma dopravit, at mu posles zalohu a pak budes chvili jezdit, ale das mu zalohu a finish
vetsinou jsou to fotky aut z bimmerforum nebo tak nejak... uz tam bylo i jedno odsud
kyo píše:vzdycky na mobile.de a auto.de najdes tak prvni dve-tri auta za o dost nizsi cenu nez jsou ty ostatni ( a az podle tech se mi zda ze poznas skutecnou prumernou cenu toho auta r.v., motorizace atd.) tady ten levnej predvoj bude mit vzdycky podle me nejakej hacek.
tenhle inzerat navic byla asi chyba, uz tam neni.
Nebudu to sem psát dvakrát,přesně tak,-setkal jsem se tím tím a ne jenom u BMW,ale i třeba u tahačů a nebo motorek!