cau, trochu me desi, ze kdyz se zahreje motor, drzi se mi otacky na neutral nekde kolem 600. Auto se pak trochu chveje, ale hlavne po nastartovani ma tendenci jit s otackama jeste niz a chcipnout. S rychlosti je vsechno v poradku, jede jak ma.. v cem by mohl byt problem? diky!
600 - 650 je norma, ale mas asi diru v sani, tak jak to prisava, tak to nezvladne namichat zdravou smes, nebo mas zajebany volnobezny ventil, tak se musi procistit
jestli je 600 ok, je mi divny, ze pri studenym motoru je na 1000..? kazdopadne diru v sani mam, to jsem spravil tak nejak provizorne, tak se to mozna pomrvilo.. omrknu, diky
vazne je v poradku, ze teda pri studenym motoru drzi otacky na 1000 a pri zahratym klesnou na 600? mam pocit, ze se pri tech 600 uz jakoze dusi, auto trochu vibruje az mam strach aby nechciplo.
sani - byla jenom dira v hadici, tak jsem ji zalepil, to snad neni takova prasarna
Za studena otáčky cca 1000, po ohřátí to houpe mezi 700 a 800. Horší je to když je venku mínus. To otáčky lécou mezi 700 až 2000 , ale po prošlápnutí plynu to přestane.
Pri studenym motoru je 1000otacek ok a pri zahratym pak klesnou to je normalni u vsech aut. Jinak kdysi davno jsem mel u jinyho auta stejnej problem a nez bych si nechaval posilat hadici sani z Japonska za nekrestanskej peniz,tak jsem tu deravou hadici poradne oblepil izolacni paskou a problem byl vyresen ,ale chyba muze byt i nekde jinde.
Dnes jsem vyjel z garze slapal jak hodnky dojel jsem k benzine tam se ohral a na neutral sli otacky cca 500-600-700 nevim prene kolik. take jsem nasel diru v hadici hned za vahou vrduchu, tak mam otazku vzal jsem to take provizoro otacky se drzely porad stejne tak jsm emotor 5-6x vytocil cca az do 6k a trada drzej se na 800-900 tak mam otazku nevite jak se jmenuje ta hadice koupil bych novou diky