Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
klic venku a zapla prvni poloha
- Killca
- Klubové ID: 1648
prosimte spinacku rozebrat neumim, ale uz tu o rozebirani par lidi psalo
jinak pokud jsi delal klic jako kopii u stanku, tak si mel nejdriv osefovat, aby to slo ve dverich hladce a pote spinacku a pokud nesla, tak jeste dopilovat pilnickem uplne presne tak, jak byl origo klic, dokud to nepujde
takhle nevim, zkousel bych stale strkat klic dovnitr a protacet jak to pujde, jinak do toho proste vlezt, zkouset rozebrat co pujde, sroubovat, rozcvakavat, trhat, tahat, vsechno se da
jinak pokud jsi delal klic jako kopii u stanku, tak si mel nejdriv osefovat, aby to slo ve dverich hladce a pote spinacku a pokud nesla, tak jeste dopilovat pilnickem uplne presne tak, jak byl origo klic, dokud to nepujde
takhle nevim, zkousel bych stale strkat klic dovnitr a protacet jak to pujde, jinak do toho proste vlezt, zkouset rozebrat co pujde, sroubovat, rozcvakavat, trhat, tahat, vsechno se da

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Klubové ID: 2549
Zdravim, to máš ještě dobrý, mě se stalo to, že mi zůstal klíček v ruce a auto před obchoďákem nastartovaný a co teď?! Normálně jsem jel po městě do garáže a ve spínačce jsem neměl nic - klíček jsem držel v ruce
a když jsem ho tam strčil, tak vůbec s tim nešlo hnout, ani do leva ani do prava. Stačí sundat spodní plast pod volantem a na spínačce ze zadu je elektrická část http://bmwfans.info/original/E36/Lim/32 ... l-32_0909/ díl č. 3 a ta je ke spínačce přichycená dvěma šroubky,který jsou zalitý barvou, musíš tu barvu vyloupat, malým šroubováčkem vyšroubovat a odpojit tu el. část a potom do té el. části můžeš strčit šroubovák a nastartovat a nebo na spínačce je taková část, která zapadá do té el. části a třeba kombinačkama ji chyť a zkus otočit zpět jako klíček a uvidíš...