Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

klic venku a zapla prvni poloha

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ondra325

#1 Příspěvek od ondra325 »

nechal sem si udelat novy klic na bmw e36 a po zasunuti do spinacky sel spatne otocit , na konec asi na 3 pokus se otocil a jakoby protocil klic je venku ale ted je auto zaple na prvni polohu , co s tim ?
Killca
Klubové ID: 1648

#2 Příspěvek od Killca »

spinacku rozebrat a pretocit zpet, nebo starym klicem vratit, ale zrejme uz mas jinou spinacku kdyzse tomu novymu moc nechtelo
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
ondra325

#3 Příspěvek od ondra325 »

nechaval sem si delat ten klic jako ty na isu tak sem s nim dnes zkousel otocit a ni nic a najednou se otocil a protocil ted i kdyz tam strkam ten stary tak s nim nepohnu nikam :? jak presni ji rozeberat a co vlastne ? nemas nejaky strucny popis ? zatim diky
Killca
Klubové ID: 1648

#4 Příspěvek od Killca »

prosimte spinacku rozebrat neumim, ale uz tu o rozebirani par lidi psalo

jinak pokud jsi delal klic jako kopii u stanku, tak si mel nejdriv osefovat, aby to slo ve dverich hladce a pote spinacku a pokud nesla, tak jeste dopilovat pilnickem uplne presne tak, jak byl origo klic, dokud to nepujde

takhle nevim, zkousel bych stale strkat klic dovnitr a protacet jak to pujde, jinak do toho proste vlezt, zkouset rozebrat co pujde, sroubovat, rozcvakavat, trhat, tahat, vsechno se da :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
krtek
Klubové ID: 2549

#5 Příspěvek od krtek »

Zdravim, to máš ještě dobrý, mě se stalo to, že mi zůstal klíček v ruce a auto před obchoďákem nastartovaný a co teď?! Normálně jsem jel po městě do garáže a ve spínačce jsem neměl nic - klíček jsem držel v ruce :lol: a když jsem ho tam strčil, tak vůbec s tim nešlo hnout, ani do leva ani do prava. Stačí sundat spodní plast pod volantem a na spínačce ze zadu je elektrická část http://bmwfans.info/original/E36/Lim/32 ... l-32_0909/ díl č. 3 a ta je ke spínačce přichycená dvěma šroubky,který jsou zalitý barvou, musíš tu barvu vyloupat, malým šroubováčkem vyšroubovat a odpojit tu el. část a potom do té el. části můžeš strčit šroubovák a nastartovat a nebo na spínačce je taková část, která zapadá do té el. části a třeba kombinačkama ji chyť a zkus otočit zpět jako klíček a uvidíš... 8)
Odpovědět