Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kde koupit nové auto?
tak ja nove nekupoval ale v dnesni dobe bych si zavolal do vsech prodejen BMW a poslal jim co chci za auto at ti udelaji nabidku a verim tomu ze se budou predhanet...
priklad uplne jednoduchy bydlim v kyjove(cca 10000lidi) je tu prodejna audi a ta v jednom roce prodat vic aut nez kdokoli v cr protoze davaji luxusni ceny kamos tam maka a dokonce tvrdil ze prodali nejvic R8 v cr prazaci si dojedou klidne pro jakekoli auto jen aby dostali co nejvetsi slevu...

priklad uplne jednoduchy bydlim v kyjove(cca 10000lidi) je tu prodejna audi a ta v jednom roce prodat vic aut nez kdokoli v cr protoze davaji luxusni ceny kamos tam maka a dokonce tvrdil ze prodali nejvic R8 v cr prazaci si dojedou klidne pro jakekoli auto jen aby dostali co nejvetsi slevu...

-
Sice jsem taky z prahy, ale téměř v každym salonu mě nechali bez povšimnutí čumět a ani po přímym dotazu se nepřetrhli .. nejlepší přístup měli v inveltu v Plzni - nechali mě hned projet, dali nabídky a doteď občas zavolaj, jak se mám, jestli nechci auto atp .. ale tak jednou do roka a jsou vcelku příjemný, tak mě to ani moc neotravuje 

Obejdi všechny pražské, zas tolik jich není - Autec, AutoBase, AMT (což je vlastně taky Autec) a ve Vestci Bychl a sám uvidíš, kolik ti kde dají jakou cenu a jaký bude přístup ...
Nevím co sháníš za auto, ale můžeš zkusit okouknout i skladovky, bývají teď za zajímavé ceny, potřebují se jich zbavit ...
Osobně doporučuju AutoBase :D
Nevím co sháníš za auto, ale můžeš zkusit okouknout i skladovky, bývají teď za zajímavé ceny, potřebují se jich zbavit ...
Osobně doporučuju AutoBase :D
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
D_o_S píše:Zdravím,
měl bych dotaz ohledně koupě nového auta: který dealer je podle vás nejlepší? Jsem z Prahy.
Nejblíž mám AuTec, slyšel jsem o nich i dobré i zlé věci, osobní přístup se mi zdál OK když jsem tam byl naposled.
Případně, kde se dá na nové auto sehnat největší sleva?
Dík.
Zkus si nechat zaslat nabídku od Auto Promato z Českých Budějovic (http://www.auto-promato.cz). Nejlepší kontakty mají na Audiny, ale ohledně BMW ti určitě též dobře poradí. Za vozy ručí a dávají záruku

Děkuji všem za odpovědi,
abych to blíže specifikoval, sháním BMW 335i sedan (E90) LCI (facelift).
Pokud by někdo věděl o skladovém voze, prosím dejte link/kontakt.
Jinak můžete psát dál o distributorech/dovozcích, hledám komplet servis, tzn. ne pouze dobrá cena při koupi, ale i spolehlivý servis s přívětivým personálem.
Děkuji.
abych to blíže specifikoval, sháním BMW 335i sedan (E90) LCI (facelift).
Pokud by někdo věděl o skladovém voze, prosím dejte link/kontakt.
Jinak můžete psát dál o distributorech/dovozcích, hledám komplet servis, tzn. ne pouze dobrá cena při koupi, ale i spolehlivý servis s přívětivým personálem.
Děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.g-car.cz , vozy v záruce za super ceny, perfektní jednání a přístup, udělají ti i bezkonkurenční splátky se super RPSN a zajistí i servis. Maximální spokojenost.