Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Kde koupit nové auto?
tak ja nove nekupoval ale v dnesni dobe bych si zavolal do vsech prodejen BMW a poslal jim co chci za auto at ti udelaji nabidku a verim tomu ze se budou predhanet...  

priklad uplne jednoduchy bydlim v kyjove(cca 10000lidi) je tu prodejna audi a ta v jednom roce prodat vic aut nez kdokoli v cr protoze davaji luxusni ceny kamos tam maka a dokonce tvrdil ze prodali nejvic R8 v cr prazaci si dojedou klidne pro jakekoli auto jen aby dostali co nejvetsi slevu...

priklad uplne jednoduchy bydlim v kyjove(cca 10000lidi) je tu prodejna audi a ta v jednom roce prodat vic aut nez kdokoli v cr protoze davaji luxusni ceny kamos tam maka a dokonce tvrdil ze prodali nejvic R8 v cr prazaci si dojedou klidne pro jakekoli auto jen aby dostali co nejvetsi slevu...

- 
				prase007
- Klubové ID: 1383
Sice jsem taky z prahy, ale téměř v každym salonu mě nechali bez povšimnutí čumět a ani po přímym dotazu se nepřetrhli .. nejlepší přístup měli v inveltu v Plzni - nechali mě hned projet, dali nabídky a doteď občas zavolaj, jak se mám, jestli nechci auto atp .. ale tak jednou do roka a jsou vcelku příjemný, tak mě to ani moc neotravuje 

- 

Misa   
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Obejdi všechny pražské, zas tolik jich není - Autec, AutoBase, AMT (což je vlastně taky Autec) a ve Vestci Bychl a sám uvidíš, kolik ti kde dají jakou cenu a jaký bude přístup ...
Nevím co sháníš za auto, ale můžeš zkusit okouknout i skladovky, bývají teď za zajímavé ceny, potřebují se jich zbavit ...
Osobně doporučuju AutoBase

Nevím co sháníš za auto, ale můžeš zkusit okouknout i skladovky, bývají teď za zajímavé ceny, potřebují se jich zbavit ...
Osobně doporučuju AutoBase

E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC

ex E36 316iCompact & E36 325iC
Zkus si nechat zaslat nabídku od Auto Promato z Českých Budějovic (http://www.auto-promato.cz). Nejlepší kontakty mají na Audiny, ale ohledně BMW ti určitě též dobře poradí. Za vozy ručí a dávají zárukuD_o_S píše:Zdravím,
měl bych dotaz ohledně koupě nového auta: který dealer je podle vás nejlepší? Jsem z Prahy.
Nejblíž mám AuTec, slyšel jsem o nich i dobré i zlé věci, osobní přístup se mi zdál OK když jsem tam byl naposled.
Případně, kde se dá na nové auto sehnat největší sleva?
Dík.
 .
 .Děkuji všem za odpovědi,
abych to blíže specifikoval, sháním BMW 335i sedan (E90) LCI (facelift).
Pokud by někdo věděl o skladovém voze, prosím dejte link/kontakt.
Jinak můžete psát dál o distributorech/dovozcích, hledám komplet servis, tzn. ne pouze dobrá cena při koupi, ale i spolehlivý servis s přívětivým personálem.
Děkuji.

abych to blíže specifikoval, sháním BMW 335i sedan (E90) LCI (facelift).
Pokud by někdo věděl o skladovém voze, prosím dejte link/kontakt.
Jinak můžete psát dál o distributorech/dovozcích, hledám komplet servis, tzn. ne pouze dobrá cena při koupi, ale i spolehlivý servis s přívětivým personálem.
Děkuji.
- 
				Butch5
- Kontaktovat uživatele:
http://www.g-car.cz  , vozy v záruce za super ceny, perfektní jednání a přístup, udělají ti i bezkonkurenční splátky se super RPSN a zajistí i servis. Maximální spokojenost.