Zdravím! Nějakou dobu čekám na 525, ale nedostává se ta ideální. Přemýšlím nad 728i nebo 730i. O kolik se tam nějak zvýší náklady? Co se týče spotřeby a náhradních dílů? Máte představu? Nerad bych ťápnul vedle... Jedná se o auta od 92 roku výš.
728i muzu docela doporucit. neni to ale takovy letadlo jak se na takovy auto slusi, je to na klidnou jizdu a nekomu to staci. nej motor do sedmy je imho M62B44 cili varianta 740i. jede velice pekne, ma vyrovnany chod a pokud nejezdis kladu jak JaraX, tak ani moc nezere
kup si 525i m50 a pohodicka.lacne auto a dobry motor.191 koni staci ne?
ja som urobil zivotnu chybu a kupil tds:( turbo sa hned pokazilo a cepradlo sa chysta umret kazdu chvilu:))tazky motor= capy v riti hned..tds je naj zrut penazi!!!!!!!!jedine na dialnici je super,ale aj otom uz zacinam pochybovat e32 by som moc nebral..mal som 9 kusov a furt som tankoval...730,735,740,730 v8 a 750..vsetko mam za sebou a sedmicky zeru ako blazon! najmenej zrala 740 samozrejme:)12l
presne tak.manual do 7 nikdy! pamatam sa ako som radil v meste ako blazon..uz nikdy:) predstav si ze mas e67 a musis kvaltovat to sa ani neda predstavit..aj v e32 je to naprd..
manual by som bral k motorom m30.tam je to ok.je to jednoduchy velky sestvalec 12ventil...az nato ze vsetky co som videl mali uz zodratu vacku a pouzitu zohnat je zazrak:) nova stoji 13000 polska a 18000 v bmw.inak je dost dobre dat na 3liter hlavu z 3,5ky..dost dobre to ide a zere ako 3liter.keby som kupoval e32 manual,tak by som kukal po 730,m30.nato vsetko zozenies za par korun.vcera som kukal na nete a uz za 50000 korun zozenies pekny kus.jedine zlo je do toho tankovat:)pri kupe treba kukat hlavne na capy a na tu hlavu,podbehy kde su zararzky na zdvihanie auta,tam zvykne byt hniloba. no a vyfuk.ono sa to nezda,ale zadny diel vyfuku je pekelne drahy:)
Radek píše:mno podle me do sedmy manual nepatri....
souhlas 7er znamená automat. chceš-li žadit kup 5er
Jak bych driftil s automatem?
na 7er drift? no to bude drahe menit silentbloky...sedmicky neznasaju zle zaobchadzanie..na drift si kup e30 325i a mas pokoj.inak na sedmicke driftovat je dost o hubu:) uvidis ako lahko ta predbehne zadok...