Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Výměna e46 kupe za e60

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yngwie

#1 Příspěvek od Yngwie »

Spise jen takove pokecove tema:)

Dostal jsem velmi slusnou nabidku na mdrou e60 535D v M-packetu s najetymi 90tkm, tak zvazuju vymenu za sve kupecko..preci jen bych uz vice pohodli.

Vse by bylo odvisle od toho jak by se podarilo prodat moje auti. Zkuste poradit jakou nasadit cenovku, preci jen clovek ma zkreslene predstavy vzdycky o svem autu:))

RV 1999/10, predelano na facelift origo, najeto 70tkm

Nacpal jsem do nej docela dost penez (brzdy komplet, podvozek Bilstein B8 + HR, nove business CD, temer nove penu, vymeneny vsechny provozni kapaliny a filtry, spojka, ramena. No vsechno slape jak ma, jen setrvak by to v horizontu nejakych mesicu chtelo asi. Vybava auta asi neni plna (ma sedacky a zrcatka s pameti, 6 bagu, CD, interier seda kuze komb s modrou alcantrou, digi klima atd.)

http://moje.auto.cz/yngwie/smoula.html
thomas

#2 Příspěvek od thomas »

myslím že to bude trochu problém to prodat, už jsi to myslím tady zkoušel dvakrát..
kdo shání kupé, tak origo stav, ty se dnes pohybují už od 200tis.
takže když nenajdeš někoho kdo chce přesně co nabízíš tak budeš muset asi dost pod cenu, obzvášť jestli na to spěcháš..
Yngwie

#3 Příspěvek od Yngwie »

Tady se neprodavaji ani origo bez uprav :D . Dyt se tu predhani zoufali majitele velkych obsahu, kdo proda levneji :evil: . Spatna sezona no :lol:
Koby
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Koby »

Auto se mi upřímně nelíbí, nemám rád podobný úpravičky a je mi ukradený, kolik to stálo... Pro mě i špatnej rok a motor. Takže nevim. Taky si myslim, že to bude hodně těžký prodat a těžko říct, co za to chtít... Já bych to viděl na 260 tkč :) sehnat někoho, kdo ti ty plasty ocení dá asi zabrat.

Každopádně až na to přijde, štastnej prodej!
HAMANN
Klubové ID: 1188

#5 Příspěvek od HAMANN »

Koby píše:Auto se mi upřímně nelíbí, nemám rád podobný úpravičky a je mi ukradený, kolik to stálo... Pro mě i špatnej rok a motor. Takže nevim. Taky si myslim, že to bude hodně těžký prodat a těžko říct, co za to chtít... Já bych to viděl na 260 tkč :) sehnat někoho, kdo ti ty plasty ocení dá asi zabrat.

Musi dobre podat ten inzerat az to bude prodavat, tj jaky maji ty upravy vyhody, k cemu je to dobry atd.... Tady na klubu je kazdej odpurce tuningu ale v okolnim svete jsou zase lidi co si to koupi treba prave kvuli tomu, obcas me tady stve jak si nekdo udela na aute malou upravicku, proste co se libi jemu, treba blby pismeno M na blatniku a ostatni mu to zjebou ze to neni origo ani M-packet a pomalu ho vylouci z klubu... :(
Yngwie

#6 Příspěvek od Yngwie »

HAMANN píše:
Koby píše:Auto se mi upřímně nelíbí, nemám rád podobný úpravičky a je mi ukradený, kolik to stálo... Pro mě i špatnej rok a motor. Takže nevim. Taky si myslim, že to bude hodně těžký prodat a těžko říct, co za to chtít... Já bych to viděl na 260 tkč :) sehnat někoho, kdo ti ty plasty ocení dá asi zabrat.

Musi dobre podat ten inzerat az to bude prodavat, tj jaky maji ty upravy vyhody, k cemu je to dobry atd.... Tady na klubu je kazdej odpurce tuningu ale v okolnim svete jsou zase lidi co si to koupi treba prave kvuli tomu, obcas me tady stve jak si nekdo udela na aute malou upravicku, proste co se libi jemu, treba blby pismeno M na blatniku a ostatni mu to zjebou ze to neni origo ani M-packet a pomalu ho vylouci z klubu... :(
O nezajem se nebojim, lidi volalo hodne, ze se jim auto libi atd., ale nikdo nesednul do auta a neprijel se podivat s penezi, tak jsem vysmrdet na tipcars a uz to tam podruhe nedaval. Jsou lidi, kteri rikali nejpeknejsi kupe a jsou lidi, kteri remcali. Normalni kupe e46 kupe z toho roku vypada nudne, nikdo se za nim neotoci ... je to vec vkusu, ale tohle zadny tuzing neni. Origo vzhled neni zadna berna mince.
Yngwie

#7 Příspěvek od Yngwie »

Yngwie píše:
HAMANN píše:

O nezajem se nebojim, lidi volalo hodne, ze se jim auto libi atd., ale nikdo nesednul do auta a neprijel se podivat s penezi, tak jsem to nechal vysmrdet na tipcars a uz to tam podruhe nedaval. Jsou lidi, kteri rikali nejpeknejsi kupe a jsou lidi, kteri remcali. Normalni kupe e46 kupe z toho roku vypada nudne, nikdo se za nim neotoci ... je to vec vkusu, ale tohle zadny tuzing neni. Origo vzhled neni zadna berna mince.
Odpovědět