Spise jen takove pokecove tema:)
Dostal jsem velmi slusnou nabidku na mdrou e60 535D v M-packetu s najetymi 90tkm, tak zvazuju vymenu za sve kupecko..preci jen bych uz vice pohodli.
Vse by bylo odvisle od toho jak by se podarilo prodat moje auti. Zkuste poradit jakou nasadit cenovku, preci jen clovek ma zkreslene predstavy vzdycky o svem autu:))
RV 1999/10, predelano na facelift origo, najeto 70tkm
Nacpal jsem do nej docela dost penez (brzdy komplet, podvozek Bilstein B8 + HR, nove business CD, temer nove penu, vymeneny vsechny provozni kapaliny a filtry, spojka, ramena. No vsechno slape jak ma, jen setrvak by to v horizontu nejakych mesicu chtelo asi. Vybava auta asi neni plna (ma sedacky a zrcatka s pameti, 6 bagu, CD, interier seda kuze komb s modrou alcantrou, digi klima atd.)
http://moje.auto.cz/yngwie/smoula.html
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna e46 kupe za e60
-
- Kontaktovat uživatele:
Auto se mi upřímně nelíbí, nemám rád podobný úpravičky a je mi ukradený, kolik to stálo... Pro mě i špatnej rok a motor. Takže nevim. Taky si myslim, že to bude hodně těžký prodat a těžko říct, co za to chtít... Já bych to viděl na 260 tkč
sehnat někoho, kdo ti ty plasty ocení dá asi zabrat.
Každopádně až na to přijde, štastnej prodej!

Musi dobre podat ten inzerat az to bude prodavat, tj jaky maji ty upravy vyhody, k cemu je to dobry atd.... Tady na klubu je kazdej odpurce tuningu ale v okolnim svete jsou zase lidi co si to koupi treba prave kvuli tomu, obcas me tady stve jak si nekdo udela na aute malou upravicku, proste co se libi jemu, treba blby pismeno M na blatniku a ostatni mu to zjebou ze to neni origo ani M-packet a pomalu ho vylouci z klubu...Koby píše:Auto se mi upřímně nelíbí, nemám rád podobný úpravičky a je mi ukradený, kolik to stálo... Pro mě i špatnej rok a motor. Takže nevim. Taky si myslim, že to bude hodně těžký prodat a těžko říct, co za to chtít... Já bych to viděl na 260 tkčsehnat někoho, kdo ti ty plasty ocení dá asi zabrat.

O nezajem se nebojim, lidi volalo hodne, ze se jim auto libi atd., ale nikdo nesednul do auta a neprijel se podivat s penezi, tak jsem vysmrdet na tipcars a uz to tam podruhe nedaval. Jsou lidi, kteri rikali nejpeknejsi kupe a jsou lidi, kteri remcali. Normalni kupe e46 kupe z toho roku vypada nudne, nikdo se za nim neotoci ... je to vec vkusu, ale tohle zadny tuzing neni. Origo vzhled neni zadna berna mince.HAMANN píše:Musi dobre podat ten inzerat az to bude prodavat, tj jaky maji ty upravy vyhody, k cemu je to dobry atd.... Tady na klubu je kazdej odpurce tuningu ale v okolnim svete jsou zase lidi co si to koupi treba prave kvuli tomu, obcas me tady stve jak si nekdo udela na aute malou upravicku, proste co se libi jemu, treba blby pismeno M na blatniku a ostatni mu to zjebou ze to neni origo ani M-packet a pomalu ho vylouci z klubu...Koby píše:Auto se mi upřímně nelíbí, nemám rád podobný úpravičky a je mi ukradený, kolik to stálo... Pro mě i špatnej rok a motor. Takže nevim. Taky si myslim, že to bude hodně těžký prodat a těžko říct, co za to chtít... Já bych to viděl na 260 tkčsehnat někoho, kdo ti ty plasty ocení dá asi zabrat.
Yngwie píše:O nezajem se nebojim, lidi volalo hodne, ze se jim auto libi atd., ale nikdo nesednul do auta a neprijel se podivat s penezi, tak jsem to nechal vysmrdet na tipcars a uz to tam podruhe nedaval. Jsou lidi, kteri rikali nejpeknejsi kupe a jsou lidi, kteri remcali. Normalni kupe e46 kupe z toho roku vypada nudne, nikdo se za nim neotoci ... je to vec vkusu, ale tohle zadny tuzing neni. Origo vzhled neni zadna berna mince.HAMANN píše:Musi dobre podat ten inzerat az to bude prodavat, tj jaky maji ty upravy vyhody, k cemu je to dobry atd.... Tady na klubu je kazdej odpurce tuningu ale v okolnim svete jsou zase lidi co si to koupi treba prave kvuli tomu, obcas me tady stve jak si nekdo udela na aute malou upravicku, proste co se libi jemu, treba blby pismeno M na blatniku a ostatni mu to zjebou ze to neni origo ani M-packet a pomalu ho vylouci z klubu...Koby píše:Auto se mi upřímně nelíbí, nemám rád podobný úpravičky a je mi ukradený, kolik to stálo... Pro mě i špatnej rok a motor. Takže nevim. Taky si myslim, že to bude hodně těžký prodat a těžko říct, co za to chtít... Já bych to viděl na 260 tkčsehnat někoho, kdo ti ty plasty ocení dá asi zabrat.