4am píše:a myslite, že jsou vyhozeny prachy i sportovni vložka sání třeba do 318i ?
Kdepák, když koupíš kvalitní (K&N, Green), tak je můžeš místo výměny prát a ta vložka tě nejen přežije, ale relativně brzy se ti peníze vrátí...nemusíš měnit filtr... Jinak sporotvní filtr má vliv měřitelný tak v jednotkách % a běžný smrtelník změnu na výkonu nepozná, maximálně to jde líp při neutrálu do otáček (motor lépe dýchá)...
4am píše:a myslite, že jsou vyhozeny prachy i sportovni vložka sání třeba do 318i ?
Kdepák, když koupíš kvalitní (K&N, Green), tak je můžeš místo výměny prát a ta vložka tě nejen přežije, ale relativně brzy se ti peníze vrátí...nemusíš měnit filtr... Jinak sporotvní filtr má vliv měřitelný tak v jednotkách % a běžný smrtelník změnu na výkonu nepozná, maximálně to jde líp při neutrálu do otáček (motor lépe dýchá)...
To bych zas tak jistě netvrdil KN stojí skoro 2000,- obyč filtr koupíš za 150,- ... Takže hned tak se to nevrátí A to nepočítám čistící sadu která taky ty 400,- výjde... Takže toto bych jako argument nebral... Ale taky mám KN a spokojenost
kdyz jsem dal sportovni vlozku filtru od KN tak jsem nejaky ten rozdil nepoznal, jak se tu pise je to spis placebo efekt...co se tyce uspor financi tak asi tak...filtr jsem sehnal za 1450,- cistici a impregnacni sada za 350,- tj. 1800,- = 9 beznych papirovych filtru...tzn 9x vymena po cca 8000Km = 72000Km...takze po 72 tisicich se mi zacnou vracet penize..tzn, ze nyni kdy bmw vyuzivam jako druhe auto na dalkovky a vylety je to vraceno za cca 3-4 roky...ale tak zase proc to tomu autu nedoprat ze ..i kdyz jsou to mozna spise vyhozene penize