Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e 36 316 a sportovní filtr

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
torpi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od torpi »

Zdravim jelikož mam 1.6 a neni to žádnej dravec tak sem přemejšlel o sportovním filtru , nemáte s tím náhodou někdo zkušenosti :?:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Zbytečně vyhozený lowe..zvlášť u 316i.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dsvatos »

Kup si uzený, klobásky, nějaký to pivko a udělej si hezkej večer. Jsou to smysluplněji utracený love :wink:
JIP

#4 Příspěvek od JIP »

torpi píše:Zdravim jelikož mam 1.6 a neni to žádnej dravec tak sem přemejšlel o sportovním filtru , nemáte s tím náhodou někdo zkušenosti :?:

No ale zvuk to bude mít jako závoďák, jenom to malinko hůř pojede a bude trochu víc žrát... :wink:
Já jsem ho tam stejně šoupnul, už kvůli tomu zvuku...
torpi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od torpi »

tak diky za rady , už mam jasno
4am

#6 Příspěvek od 4am »

a myslite, že jsou vyhozeny prachy i sportovni vložka sání třeba do 318i ? :cry:
JIP

#7 Příspěvek od JIP »

4am píše:a myslite, že jsou vyhozeny prachy i sportovni vložka sání třeba do 318i ? :cry:

Kdepák, když koupíš kvalitní (K&N, Green), tak je můžeš místo výměny prát a ta vložka tě nejen přežije, ale relativně brzy se ti peníze vrátí...nemusíš měnit filtr...
Jinak sporotvní filtr má vliv měřitelný tak v jednotkách % a běžný smrtelník změnu na výkonu nepozná, maximálně to jde líp při neutrálu do otáček (motor lépe dýchá)... :idea:
Trafic
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Trafic »

náhodou aspon to ma lepsi zvuk :D
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od xSAFA »

JIP píše:
4am píše:a myslite, že jsou vyhozeny prachy i sportovni vložka sání třeba do 318i ? :cry:

Kdepák, když koupíš kvalitní (K&N, Green), tak je můžeš místo výměny prát a ta vložka tě nejen přežije, ale relativně brzy se ti peníze vrátí...nemusíš měnit filtr...
Jinak sporotvní filtr má vliv měřitelný tak v jednotkách % a běžný smrtelník změnu na výkonu nepozná, maximálně to jde líp při neutrálu do otáček (motor lépe dýchá)... :idea:

To bych zas tak jistě netvrdil :) KN stojí skoro 2000,- obyč filtr koupíš za 150,- ... Takže hned tak se to nevrátí :) A to nepočítám čistící sadu která taky ty 400,- výjde... Takže toto bych jako argument nebral... Ale taky mám KN a spokojenost :D
chrompacket

#10 Příspěvek od chrompacket »

kdyz jsem dal sportovni vlozku filtru od KN tak jsem nejaky ten rozdil nepoznal, jak se tu pise je to spis placebo efekt...co se tyce uspor financi tak asi tak...filtr jsem sehnal za 1450,- cistici a impregnacni sada za 350,- tj. 1800,- = 9 beznych papirovych filtru...tzn 9x vymena po cca 8000Km = 72000Km...takze po 72 tisicich se mi zacnou vracet penize..tzn, ze nyni kdy bmw vyuzivam jako druhe auto na dalkovky a vylety je to vraceno za cca 3-4 roky...ale tak zase proc to tomu autu nedoprat ze :lol: ..i kdyz jsou to mozna spise vyhozene penize
:roll:
Killca

#11 Příspěvek od Killca »

Trafic píše:náhodou aspon to ma lepsi zvuk :D

no u ctyrvalu je to jak urvanej favorit s prasklejma svodama :blink:
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od BMWPower »

Já teda mám sport. filtr K&N na Škoda Felicia Pick-Up 1,9D a máte slyšet ten zvouček... :D :wink:
Odpovědět