Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

změna předku, rada ale spíš vizual tip e36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
all

#1 Příspěvek od all »

kluci, mám na vás takovou vecičku, kde bych chtěl vedět co se víc líbí a jestli auto nestratí šarm...
Mám kupéčko a nějakej blbeček tam dal ošklivej tuning... maska spojená s nárazníkem... jediný ci je na tom pekný je to, že me nesere ho nekde orvat a jsou v nem hezký mlhovky... ale zpět k věci... chci dát ///M nárazník aale nevim jakou masku, jistý je, že bez ostřikovačů ale nevim, jestli Před facelift nebo po... jelikož se mi zdá před facelift víc agresivní ale zase aby nebyl názor lidí co se na to podívaj: Jé, nejaká stará 92 protože auto je z 96r.12 mesic doma se mi válí právě novej original před facelift...

Díky za typy a názory...
Přílohy
bmw.JPG
bmw.JPG (51.37 KiB) Zobrazeno 1369 x
bmwfil

#2 Příspěvek od bmwfil »

Neboj, ono moc normálních lidí, co by poznalo "před" a "po" facelift není a ti, co jsou opravdu nebudou říkat "jé, nějaká stará 92´"...
M@rtin

#3 Příspěvek od M@rtin »

Me se vic libi pofacelift ale jestli mas doma predface, tak bych ho tam klidne dal...
miramax
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od miramax »

ja bych se toho pred fl nebal, ja ho mam taky nejak radsi, na spouste aut mi ten po fl pripada takovy, jak to rict...no proste mi to pripada takove "teplejsi" :lol:
Kvidas

#5 Příspěvek od Kvidas »

Ted mluvíš o ledvinkach? pred nebo po faceliftu pokud sem to tak pochopil? Ja bych dal asi urcite po facelift. :wink:
boby06

#6 Příspěvek od boby06 »

mozna trosku zalezi i na barve.takova cerna metla s poface ledvinama v barve.To je nej... zrovna vcera jsem predface cpal do popelnice a daval to o cem se zminuju. Je to moc moc pekne. Ten predface jedine taky v barve. Ten chrom strasne ukazuje takovou trosk tezkopadnos predfacu.
SUBJEKTIVNI NAZOR
all

#7 Příspěvek od all »

jasně, že mluvim o ledvinkách v ničem jiný to neni... mám černou metlu a chci ledvinky seriově chromové...

Díky moc za vaše názory, tohle jsem moc potřeboval, abych se pokusil rozhodnout...
Kvidas

#8 Příspěvek od Kvidas »

all píše:jasně, že mluvim o ledvinkách v ničem jiný to neni... mám černou metlu a chci ledvinky seriově chromové...

Díky moc za vaše názory, tohle jsem moc potřeboval, abych se pokusil rozhodnout...

ja mam prave pocit ze se tu vsichni bavi o narazaku :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

all - vše krom tohodle Saidla bude vypadat milionkrát lépe... :lol:
HAMANN

#10 Příspěvek od HAMANN »

Me se tahle maska docela libi, jeste to jde! Pokud bych daval M naraznik, urco bych dal masku po FL, podle me auto pak vypada novejsi, ty ledvinky po FL jsou proste hezci, ale kazdeho podle vkusu!
Slid

#11 Příspěvek od Slid »

mě osobně se rozhodně líbí více maska po FA ta před FA mě nějak nesedí, ale zase kdybych měl auto r.v. před faceliftem tak tam dám zase starou masku, to samé naopak aspoň to nevypadá splácaně
castro
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od castro »

na černém bude oboje hezký. Pokud už máš doma předface tak bych ho tam šoupnul.. přijdou mi že jsou takový víc "nádechy" prop chladič než ten poface vystouplej plast..

řekl bych že předface je hezčí zblízka a poface zase hezčí z dálky... :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RuDoSh »

bmwfil píše:Neboj, ono moc normálních lidí, co by poznalo "před" a "po" facelift není a ti, co jsou opravdu nebudou říkat "jé, nějaká stará 92´"...

jo ti budou rikat jeee zborka :lol: ;-)
all

#14 Příspěvek od all »

RuDoSh píše:
bmwfil píše:Neboj, ono moc normálních lidí, co by poznalo "před" a "po" facelift není a ti, co jsou opravdu nebudou říkat "jé, nějaká stará 92´"...

jo ti budou rikat jeee zborka :lol: ;-)

vypadá to, že si nevyberu a tak jako tak to bude blbý.. a nechám tam naschvál tenhle ošklivej fujtajbl a budu kazit čest značce! :lol: :lol:
Pavel

#15 Příspěvek od Pavel »

já bych dal facelift...jak E36 tak i E39 u mě prošla faceliftem :D
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

určitě po faceliftu :wink:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
polly1

#17 Příspěvek od polly1 »

M-nárazník, maska po FL a mračítka :wink: 8)
calif

#18 Příspěvek od calif »

all píše:kluci, mám na vás takovou vecičku, kde bych chtěl vedět co se víc líbí a jestli auto nestratí šarm...
Mám kupéčko a nějakej blbeček tam dal ošklivej tuning... maska spojená s nárazníkem... jediný ci je na tom pekný je to, že me nesere ho nekde orvat a jsou v nem hezký mlhovky... ale zpět k věci... chci dát ///M nárazník aale nevim jakou masku, jistý je, že bez ostřikovačů ale nevim, jestli Před facelift nebo po... jelikož se mi zdá před facelift víc agresivní ale zase aby nebyl názor lidí co se na to podívaj: Jé, nejaká stará 92 protože auto je z 96r.12 mesic doma se mi válí právě novej original před facelift...

Díky za typy a názory...

:D mam taky ten naraznik spojeny s maskou, ma to byt neco jako ála M3 E46 a nebyt toho ze je z laminatu, vypadalo by to dost dobre, auto sem tak koupil, origo naraznik mam doma, omlaceny od kaminku, ale setrim ho prave proto az tenhle nekde křachnu :) jinak ja bych volil po FA
Odpovědět