Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
změna předku, rada ale spíš vizual tip e36
kluci, mám na vás takovou vecičku, kde bych chtěl vedět co se víc líbí a jestli auto nestratí šarm...
Mám kupéčko a nějakej blbeček tam dal ošklivej tuning... maska spojená s nárazníkem... jediný ci je na tom pekný je to, že me nesere ho nekde orvat a jsou v nem hezký mlhovky... ale zpět k věci... chci dát ///M nárazník aale nevim jakou masku, jistý je, že bez ostřikovačů ale nevim, jestli Před facelift nebo po... jelikož se mi zdá před facelift víc agresivní ale zase aby nebyl názor lidí co se na to podívaj: Jé, nejaká stará 92 protože auto je z 96r.12 mesic doma se mi válí právě novej original před facelift...
Díky za typy a názory...
Mám kupéčko a nějakej blbeček tam dal ošklivej tuning... maska spojená s nárazníkem... jediný ci je na tom pekný je to, že me nesere ho nekde orvat a jsou v nem hezký mlhovky... ale zpět k věci... chci dát ///M nárazník aale nevim jakou masku, jistý je, že bez ostřikovačů ale nevim, jestli Před facelift nebo po... jelikož se mi zdá před facelift víc agresivní ale zase aby nebyl názor lidí co se na to podívaj: Jé, nejaká stará 92 protože auto je z 96r.12 mesic doma se mi válí právě novej original před facelift...
Díky za typy a názory...
- Přílohy
-
- bmw.JPG (51.37 KiB) Zobrazeno 1371 x
RuDoSh píše:bmwfil píše:Neboj, ono moc normálních lidí, co by poznalo "před" a "po" facelift není a ti, co jsou opravdu nebudou říkat "jé, nějaká stará 92´"...
jo ti budou rikat jeee zborka![]()
vypadá to, že si nevyberu a tak jako tak to bude blbý.. a nechám tam naschvál tenhle ošklivej fujtajbl a budu kazit čest značce!

all píše:kluci, mám na vás takovou vecičku, kde bych chtěl vedět co se víc líbí a jestli auto nestratí šarm...
Díky za typy a názory...