Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Compact
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
jj vím o čem mluvíš...jsem to četl v "návodu" k autu někdy večer a běžel jsem ven zjistit, jestli to fungujeKrab píše:A měls na volantu topřepínání? je to na páčce na blikry... zmačkne se směrem k volantu.... trvalo mě asi tyden než sem na to došel... ( a to je to na té páčce dokonce nakreslený)Pazdi píše:měl jsem v compactu to stejné...ukazovalo to hodiny ale jakože spotřebu a tak...to vůbec ne

psal jsem to, aby si mattess nedělal těžkou hlavu s tím, že mu to nejde...že to prostě nemusí být zapojený...možná to tam někdo dobastlil...netuším...prostě mi šly jen hodiny

-
- Kontaktovat uživatele:
mám stejný problém. pokud přidržíš obě tlačítka na jednou, můžeš si nastavit jaký chceš hodinový modul(24 nebo 12 hod.). a pak naskočí ten displey celý podsvícený, jsou tam litry,,km, teplota atd... a taky se mi nepodařilo to přepnout. vždy když nastartuju tak mi naskočí stupně, které můžu přepnout jen na hodiny. nic víc. pokud na to přídeš dej vědět 

tak sa ku mne dostal BC z compactu ktory mal tlacidla S/R a hodiny no ukazoval len hodiny a nic ine...nadstavit sa dal len format casu 12/24H...
tak som BC rozobral a zistil som ze vnutornosti sa zhoduju z klasickym BC...skumal som dalej a zistil som ze BC odsahuje jednu EEPROM ... tak som z mojho stareho BC vycital tu eepromku a nahral do noveho....nahravanie sa ale nepodarilo lebo som mal chybny adapter na eepromky...takze do eepromky sa dostali neuplne udaje a bc zacal ukazovat len PPP...tak som znova rozoberal a nahral som dump este raz a teraz uz uspesne...
BC uz neukazuje PPP a nejdu len hodiny ale aj vsetky funkcie compactackeho BC...takze kto ma chybu PPP treba skusit napalit nejaky funkcny dump do eepromky a kto ma len hodiny s vyzorom BC taktiez treba prepalit eepromku
tak som BC rozobral a zistil som ze vnutornosti sa zhoduju z klasickym BC...skumal som dalej a zistil som ze BC odsahuje jednu EEPROM ... tak som z mojho stareho BC vycital tu eepromku a nahral do noveho....nahravanie sa ale nepodarilo lebo som mal chybny adapter na eepromky...takze do eepromky sa dostali neuplne udaje a bc zacal ukazovat len PPP...tak som znova rozoberal a nahral som dump este raz a teraz uz uspesne...
BC uz neukazuje PPP a nejdu len hodiny ale aj vsetky funkcie compactackeho BC...takze kto ma chybu PPP treba skusit napalit nejaky funkcny dump do eepromky a kto ma len hodiny s vyzorom BC taktiez treba prepalit eepromku