Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Compact

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mattess

#1 Příspěvek od mattess »

Zdar,jak jsou u compaktu hodiny,jsou tam ještě 2 tlačítka. Maj nejakou funkci? řek bych ze to je palubní počítač,nebo něco tak? Jestli ano,jak to funguje a duvod proč by nemělo? D
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

jestli je tam jen H a M tak tam sou jen hodiny
mattess

#3 Příspěvek od mattess »

Je tam S a R .
Krab
Klubové ID: 1469
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Krab »

daji se tim ladit hodiny a nulovat spotreba a ostatni funkce bc ...
mattess

#5 Příspěvek od mattess »

Tak to mě asi nefunguje? Nevíte někdo nějakou přibližnou závadu?
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Maikl »

mackal si to, nebo si to i chvilku podrzel zmacknuty, ted presne nevim jak to je, ale hodiny sem tam steloval asi 5 minut.. :lol:
Krab
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Krab »

Musis jedno z tech tlacitek chvilkupodrzet.. pak to zacne blikat (ty hodiny) a druhym nastavujes hodiny a minuty
mattess

#8 Příspěvek od mattess »

Podržet jsem to skoušel a nic.Snad nejakej delši interval? Nevim,nevim? Pořát nejde. S těma hodinama maš pravdu. Dlouho trvalo než jsem je naladil.
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pazdi »

měl jsem v compactu to stejné...ukazovalo to hodiny ale jakože spotřebu a tak...to vůbec ne
Krab
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Krab »

Pazdi píše:měl jsem v compactu to stejné...ukazovalo to hodiny ale jakože spotřebu a tak...to vůbec ne
A měls na volantu topřepínání? je to na páčce na blikry... zmačkne se směrem k volantu.... trvalo mě asi tyden než sem na to došel... ( a to je to na té páčce dokonce nakreslený) :)
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pazdi »

Krab píše:
Pazdi píše:měl jsem v compactu to stejné...ukazovalo to hodiny ale jakože spotřebu a tak...to vůbec ne
A měls na volantu topřepínání? je to na páčce na blikry... zmačkne se směrem k volantu.... trvalo mě asi tyden než sem na to došel... ( a to je to na té páčce dokonce nakreslený) :)
jj vím o čem mluvíš...jsem to četl v "návodu" k autu někdy večer a běžel jsem ven zjistit, jestli to funguje :lol: ...neměl jsem to....takže jestli to byl "board" a já ho neměl zapojenej...netuším...vím jen, že jsem to tam měl...a prostě to nefungovalo...ať jsem dělal, co jsem dělal:)
psal jsem to, aby si mattess nedělal těžkou hlavu s tím, že mu to nejde...že to prostě nemusí být zapojený...možná to tam někdo dobastlil...netuším...prostě mi šly jen hodiny :(
kopxy
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od kopxy »

mám stejný problém. pokud přidržíš obě tlačítka na jednou, můžeš si nastavit jaký chceš hodinový modul(24 nebo 12 hod.). a pak naskočí ten displey celý podsvícený, jsou tam litry,,km, teplota atd... a taky se mi nepodařilo to přepnout. vždy když nastartuju tak mi naskočí stupně, které můžu přepnout jen na hodiny. nic víc. pokud na to přídeš dej vědět :wink:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Maikl »

musi tam bejt prece to prepinani na pacce..
kopxy
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od kopxy »

tak jsem zkoušel tu páčku jak tu bylo psáno. ale nic :? tak opravdu nevim
mattess

#15 Příspěvek od mattess »

Taky nejde. :cry:
dukan
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od dukan »

hmm..pokus se poradne zatlacit to tlacitko..myslim ze mne to taky robilo poblemy--no bylo to jen o technice :D
weezer

#17 Příspěvek od weezer »

Jo mam s tim taky problem nejde mi vubec nic pise to jen PPP a porad i kdyz vypnu a vyndam klicek poread PPP tak to mam vypojeny mam tam dvě tlačitka S/R M tim M si nejsem jistej nevite nekdo co to je pls :cry:
kopxy
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kopxy »

tak jsem to dnes vyzkoušel znovu a funguje. akorád směrovou páčku musím trošku silněji přitlačit k volantu. :D
mattess

#19 Příspěvek od mattess »

Kolik vede drátu do té krabyce?
johnyfly1

#20 Příspěvek od johnyfly1 »

tak sa ku mne dostal BC z compactu ktory mal tlacidla S/R a hodiny no ukazoval len hodiny a nic ine...nadstavit sa dal len format casu 12/24H...
tak som BC rozobral a zistil som ze vnutornosti sa zhoduju z klasickym BC...skumal som dalej a zistil som ze BC odsahuje jednu EEPROM ... tak som z mojho stareho BC vycital tu eepromku a nahral do noveho....nahravanie sa ale nepodarilo lebo som mal chybny adapter na eepromky...takze do eepromky sa dostali neuplne udaje a bc zacal ukazovat len PPP...tak som znova rozoberal a nahral som dump este raz a teraz uz uspesne...
BC uz neukazuje PPP a nejdu len hodiny ale aj vsetky funkcie compactackeho BC...takze kto ma chybu PPP treba skusit napalit nejaky funkcny dump do eepromky a kto ma len hodiny s vyzorom BC taktiez treba prepalit eepromku :banan:
Odpovědět