Předem děkuji za doporučení.Přeji hezký den

Kennyos píše:Ahoj ....děkuji za e-shop. Mrknu se na to. Známý co by byl ochoten mi ten výfuk přivařit a udělat svody tak mi doporučil značku remus , alenezaručoval se tím co to udělá se zvukem na autě. Přeci jen jiný obsah, jiné auto tak asi trošku jiný zvuk. Jinak co jsem koukal zak mají hezký i laityng výfuky, ale před nima jsem byl upozorňován ,že budu sklamán ze zvuku. I když co člověk to názor.
bmwfil píše:Kennyos píše:Ahoj ....děkuji za e-shop. Mrknu se na to. Známý co by byl ochoten mi ten výfuk přivařit a udělat svody tak mi doporučil značku remus , alenezaručoval se tím co to udělá se zvukem na autě. Přeci jen jiný obsah, jiné auto tak asi trošku jiný zvuk. Jinak co jsem koukal zak mají hezký i laityng výfuky, ale před nima jsem byl upozorňován ,že budu sklamán ze zvuku. I když co člověk to názor.
No laityng dělá hroznej rachot-měl jsem ho na e30 a byl to docela mazec...
Teď mě oslovil kámošův Remus-moc příjemný decentní zvuk... Ale to je výfuk přímo pro konkrétní model, čili za cenu asi 7 Laityngů... Jde o to, jestli Ti jde jen o dělání co největšího kraválu za cenu spotřeby tak o litr větší a nebo decentní podtržení zvuku motoru při zachování spotřeby a hypotetický nárůst výkonu...
Přímá úměra mezi tím, co zaplatíš a tím, co získaš je zde velmi znatelná...