Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Laděný výfuk na E30

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kennyos »

Ahojda potřeboval bych doporučit e-shop nebo konkrétní laděný výfuk , který by měl aspoň trošku jiný zvuk než originál. Na internetu je spousta e-shopu a výfuků ,ale bojim se,že když si nějaký vyberu objednám a pak ho nasadím tak bude mít stejný zvuk jak ten před tím ...a peníze za to už mi nevrátí....
Předem děkuji za doporučení.Přeji hezký den :)
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kennyos »

Prosím, prosím ani jeden by se tady nenašel kdo by mi mohl poradit? :)
all

#3 Příspěvek od all »

záleží na tom, co jsi ochoten změnit...
S kamarádem jsme delali vejful na 320 e30 Brutal mega zvuk, krásnej uhlazenej, ani to tolik neřvalo, ale bohužel si to vybralo svou daň na hluku ve vnitř, bylo to slyšet o 30%, hlavně v nízkejch ot. ale možná to bylo tim, že to byl celonerez...

http://www.gt-tuning.cz/cs/eshop/427-sp ... istol-twin
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kennyos »

Ahoj ....děkuji za e-shop :). Mrknu se na to. Známý co by byl ochoten mi ten výfuk přivařit a udělat svody tak mi doporučil značku remus , alenezaručoval se tím co to udělá se zvukem na autě. Přeci jen jiný obsah, jiné auto tak asi trošku jiný zvuk. Jinak co jsem koukal zak mají hezký i laityng výfuky, ale před nima jsem byl upozorňován ,že budu sklamán ze zvuku. I když co člověk to názor. :)
bmwfil

#5 Příspěvek od bmwfil »

Kennyos píše:Ahoj ....děkuji za e-shop :). Mrknu se na to. Známý co by byl ochoten mi ten výfuk přivařit a udělat svody tak mi doporučil značku remus , alenezaručoval se tím co to udělá se zvukem na autě. Přeci jen jiný obsah, jiné auto tak asi trošku jiný zvuk. Jinak co jsem koukal zak mají hezký i laityng výfuky, ale před nima jsem byl upozorňován ,že budu sklamán ze zvuku. I když co člověk to názor. :)

No laityng dělá hroznej rachot-měl jsem ho na e30 a byl to docela mazec...
Teď mě oslovil kámošův Remus-moc příjemný decentní zvuk... Ale to je výfuk přímo pro konkrétní model, čili za cenu asi 7 Laityngů... Jde o to, jestli Ti jde jen o dělání co největšího kraválu za cenu spotřeby tak o litr větší a nebo decentní podtržení zvuku motoru při zachování spotřeby a hypotetický nárůst výkonu...

Přímá úměra mezi tím, co zaplatíš a tím, co získaš je zde velmi znatelná...

Ale pokud jsi ve věku spuštěných okýnek, hlasité hudby a tvrďáckého výrazu ve tváři, je laityng jasná volba :lol:
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kennyos »

bmwfil píše:
Kennyos píše:Ahoj ....děkuji za e-shop :). Mrknu se na to. Známý co by byl ochoten mi ten výfuk přivařit a udělat svody tak mi doporučil značku remus , alenezaručoval se tím co to udělá se zvukem na autě. Přeci jen jiný obsah, jiné auto tak asi trošku jiný zvuk. Jinak co jsem koukal zak mají hezký i laityng výfuky, ale před nima jsem byl upozorňován ,že budu sklamán ze zvuku. I když co člověk to názor. :)

No laityng dělá hroznej rachot-měl jsem ho na e30 a byl to docela mazec...
Teď mě oslovil kámošův Remus-moc příjemný decentní zvuk... Ale to je výfuk přímo pro konkrétní model, čili za cenu asi 7 Laityngů... Jde o to, jestli Ti jde jen o dělání co největšího kraválu za cenu spotřeby tak o litr větší a nebo decentní podtržení zvuku motoru při zachování spotřeby a hypotetický nárůst výkonu...

Přímá úměra mezi tím, co zaplatíš a tím, co získaš je zde velmi znatelná...

Nechci na sebe zase tak moc upozorňovat a nechci aby to dělalo moc velký kravál....chci fakt jen lechce změnit zvuk :) a taky dát výfuku design :)
bmwfil

#7 Příspěvek od bmwfil »

Nechci na sebe zase tak moc upozorňovat a nechci aby to dělalo moc velký kravál....chci fakt jen lechce změnit zvuk Smile a taky dát výfuku design Smile

Tak pak je Remus jasná volba, ale přímo na konkrétní model, ne uni :!:
Kennyos
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Kennyos »

bmwfil píše:
Nechci na sebe zase tak moc upozorňovat a nechci aby to dělalo moc velký kravál....chci fakt jen lechce změnit zvuk Smile a taky dát výfuku design Smile

Tak pak je Remus jasná volba, ale přímo na konkrétní model, ne uni :!:

Ok díky moc za radu.... mrknu se na e- shopy :)
tombmw
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od tombmw »

No mám na autě výfuk ulter přímo na daný typ auta..A zvuk se moc nezměnil,jen když za autem stojíš tak je slyšet takové bublání..Takže ulter pro tebe moc nebude.. :? ..
Odpovědět