Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Odchlipující se tapecíruňk stropu - nebesa...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lenoch »

Ahojte všichni. Mám takový problém - na stropě se mi začíná odlepovat ta tkanina od tý desky, na který má držet... nevíte co se s tím dá dělat? Nějaký lepidlo na to není? Nechci mít v autě nebesa...
Slid
Klubové ID: 1699

#2 Příspěvek od Slid »

vem to chemoprenem nebo alkaprenem, také jsem to tímhle lepil už na jiných autech
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lenoch »

Slid píše:vem to chemoprenem nebo alkaprenem, také jsem to tímhle lepil už na jiných autech
nj, ale musel jsi ten strop celej vyndat z auta? Nebo jsi to nějak vypodložil ve voze? A to lepidlo, jsi tam napatlal zvenku, nebo jsi to doroztrhl ke kraji a pak jsi to dal mezi plátno a tu desku? Neudělá to na světlym stropu mapy? To asi jo co?
Martinéz
Klubové ID: 356

#4 Příspěvek od Martinéz »

resil bych to vymenou.. stropy se vsude valeji za hubicku, nekdy je to za odvoz..
Slid

#5 Příspěvek od Slid »

lenoch píše:
Slid píše:vem to chemoprenem nebo alkaprenem, také jsem to tímhle lepil už na jiných autech
nj, ale musel jsi ten strop celej vyndat z auta? Nebo jsi to nějak vypodložil ve voze? A to lepidlo, jsi tam napatlal zvenku, nebo jsi to doroztrhl ke kraji a pak jsi to dal mezi plátno a tu desku? Neudělá to na světlym stropu mapy? To asi jo co?
no na bawu jsem to neřešil, ale na jiném voze ano, normálně to co se odchlípalo sem napatlal z obou stran lehce nechal zavadnout přitlačil rukou hotovo, pokud to někde musíš zafixovat tak to si musíš poradit sám
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od lenoch »

Martinéz píše:resil bych to vymenou.. stropy se vsude valeji za hubicku, nekdy je to za odvoz..
njn, je to ale na combi... těch už moc nejní:/
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od George_D »

Kup si lepidlo ve spreji na tkaniny, stoji asi 80kč maj to myslim že třeba v obi a těch marketech. Neprosákne se a drží to dobře, už jsem na staršim autě taky něco opravoval :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
papyk
Klubové ID: 1181

#8 Příspěvek od papyk »

Už se to tu kdysi řešilo, a mám pocit že ten chemoprén nechával fleky, takže radši je píše George. A nebo k čalouníkovi přečalounit celej strop, bude to new a máš klid, takhle když už to leze na jednom místě tak to stejně za chvíli začne zas na jiném.
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

no chemopren nebo alkapren co jsem použil já fleky neudělal a to byl jeden strop světle modrý a druhý hodně světle šedý :wink:
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od lenoch »

papyk píše:Už se to tu kdysi řešilo, a mám pocit že ten chemoprén nechával fleky, takže radši je píše George. A nebo k čalouníkovi přečalounit celej strop, bude to new a máš klid, takhle když už to leze na jednom místě tak to stejně za chvíli začne zas na jiném.
já právě prolejzal starý témata a nic sem nenašel... dík za radu lepidla!!
khonza318
Klubové ID: 1187

#11 Příspěvek od khonza318 »

já jsem koupil první bávo z itálie a původní majitel byl magor.
nevím co použil za lepidlo, ale strop vypadal jak dalmatin.
strop by bylo nejlepší sundat a nalepit celoplošně znovu.a lepidlo viz Georg
Odpovědět